Επιχείρηση απομάκρυνσης οχημάτων

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2015 12:17 | Τελευταία ενημέρωση: 09 Ιουλ 2015 12:24

Εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, στην περιοχή του Φρουρίου, και στη λεωφόρο Κ. Καραμανλή, περισυνέλεξε σήμερα Πέμπτη,  ο Δήμος Λαρισαίων, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει για την αντιμετώπιση του προβλήματος, με αυτοκίνητα που έχουν εγκαταληφθεί από τους κατόχους τους.  Μετά την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας, έχουν ξεπεραστεί, πλέον, γραφειοκρατικά και τεχνικά προβλήματα και έτσι ο Δήμος Λαρισαίων θα μπορεί να απομακρύνει αυτοκίνητα που έχουν εγκαταλειφθεί απο τους ιδιοκτήτες τους, αφού προηγουμένως ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπεται απο Νόμους και Διατάξεις (εντοπισμός - επικόλληση αυτοκόλλητου – περισυλλογή).  

Ο Δήμος καλεί, για άλλη μια φορά, τους  ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, οι οποίοι έχουν εγκαταλείψει τα αυτοκίνητα σε δημόσιους και δημοτικούς δρόμους, κοινόχρηστους χώρους, ιδιωτικούς χώρους χωρίς τη συγκατάθεση του κυρίου ή νομέα του χώρου, όπως τα απομακρύνουν από το σημείο της εγκατάλειψης.

Στο λόφο του Φρουρίου, βρέθηκαν χθες το πρωί οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι Παν. Νταής και Νικ. Καλτσάς, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ζαούτσος, υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας και της υπηρεσίας Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass