«Μπερδεμένος ο άνθρωπος έξω από τον Παράδεισο»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 15 Νοε 2018 16:04

Ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στη ζωή του ανθρώπου; Υγεία, εσωτερική γαλήνη, έλλειψη σκοπού, έλλειψη πίστης και έλλειψη εμπιστοσύνης.


Με βάση τα παραπάνω προβλήματα η Ελεύθερη Ευαγγελική Εκκλησία Λάρισας και η Καθολική Εκκλησία Λάρισα συνδιοργάνωσαν εκδήλωση -διάλεξη με θέμα «Αντιμετώπιση προβληματικών καταστάσεων». Προσκεκλημένη ομιλήτρια ήταν η εκπαιδευτικός και εξειδικευμένη ιατρική ψυχολόγος κ. Άννα Γκοβέση, η οποία τόνισε πως με την πάροδο των ετών τα προβλήματα -σε γενικό πλαίσιο- αντί να λύνονται, εντείνονται και αυξάνονται. Παρατήρησε πως «στη Βίβλο δεν υπάρχει πρόβλημα» και συνέχισε: «Ο άνθρωπος αφότου έχασε τον Παράδεισο κάπως «μπέρδεψε» τα πράγματα».
Επισήμανε ακόμη ότι: «Η ζωή είναι δεμένη με προβλήματα. Ο καθένας βιώνει και διαχειρίζεται τελείως διαφορετικά το ίδιο φαινομενικά πρόβλημα».
Κλείνοντας την ομιλία της η κ. Άννα Γκοβέση ανάφερε ότι οι περισσότερες ασθένειες είναι ψυχοσωματικές και υπογράμμισε πως «πνευματικά, τα προβλήματα που υπάρχουν είναι οι επιπτώσεις από την αμαρτία που μπήκε στον κόσμο».
Ο ποιμένας της Ελεύθερης Ευαγγελικής Εκκλησίας Λάρισας κ. Απόστολος Θεοδωράκος αναφέρει στην «Ε» πως η εκδήλωση εντασσόταν στο πρόγραμμα της φετινής χρονιάς και επόμενη διάλεξη θα γίνει πιθανότατα με το νέο έτος. Ενώ ο εφημέριος της Καθολικής Εκκλησίας Λάρισας Κρίστιαν Βερές παρακίνησε τον κόσμο να ζει πάντα στον δρόμο του Χριστού, να στρέφεται στις πνευματικές λύσεις των προβλημάτων του, διευκρινίζοντας ότι οι ομιλίες είναι ανοιχτές για όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως δόγματος και θρησκείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass