Απεργία αύριο στον ιδιωτικό τομέα

ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΕΚΛ

Δημοσίευση: 27 Νοε 2018 15:12

Εικοσιτετράωρη γενική απεργία έχει κηρύξει για αύριο Τετάρτη 28 Νοεμβρίου η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ).

Η ΓΣΕΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους, στην 24ωρη γενική απεργία. «Ο κόσμος της μισθωτής εργασίας απαιτεί, μεταξύ άλλων, “κατάργηση φοροεπιδρομής, 751 ευρώ ενιαίο κατώτατο μισθό, συλλογικές συμβάσεις εργασίας, εργασία για όλους, καθώς και δίκαιο και βιώσιμο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, χωρίς καμία περικοπή σε συντάξεις και παροχές”», αναφέρει η ΓΣΕΕ.

ΕΚΛ

Σε απεργιακή συγκέντρωση στις 10:30 καλεί το Εργατικό Κέντρο Λάρισας στην Κεντρική πλατεία ενώ σε περίπτωση βροχής η συγκέντρωση θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου. «Το Δ.Σ. του ΕΚΛ ανταποκρινόμενο στην ανάγκη για ενιαίο πανεργατικό απεργιακό μέτωπο, κόντρα στην υπονομευτική τακτική των εργοδοτικών και κυβερνητικών συνδικαλιστών που ελέγχουν την ΓΣΣΕ και άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις, καλεί στην 24ωρη πανεργατική πανελλαδική απεργία, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, διεκδικώντας την ικανοποίηση των δικών μας αναγκών, απορρίπτοντας τα ψέματα και τα ψίχουλα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και της Ν.Δ. που υπόσχονται και οι δύο, με το μάτι στραμμένο στις εκλογές, ενώ στην πράξη στηρίζουν τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Κανένας εκείνη την ημέρα στη δουλειά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass