Ημερίδα για τη διαγενεακή μάθηση

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ

Δημοσίευση: 29 Νοε 2018 15:01

Ενημερωτική ημερίδα με τίτλο «Μαθαίνοντας από γενιά σε γενιά» θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη από τις 5.30 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας - Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα

Η Ημερίδα συνδιοργανώνεται από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, την ερευνητική ομάδα DAISSy του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (http://daissy.eap.gr), τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας, τον Σύλλογο «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα» και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων.

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας θα παρουσιαστούν δράσεις και πρακτικές διαγενεακής μάθησης μεταξύ ηλικιωμένων και παιδιών, που έχουν πραγματοποιηθεί ή πρόκειται να πραγματοποιηθούν στη Λάρισα. Επίσης θα παρουσιαστεί το Μαζικό Ανοικτό Διαδικτυακό Μάθημα (MOOC) για τη διαγενεακή μάθηση, με τίτλο Together Old and Young: An Intergenerational Approach, το οποίο αναπτύχθηκε από την ομάδα DAISSy στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου TOY-PLUS: Together Old and Young - Practitioners Learning And Upscaling Skills.

Η Ημερίδα διεξάγεται στο πλαίσιο της δράσης «Λάρισα - Η Πόλη που μαθαίνει». Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Στους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass