137 χρόνια ελεύθερης Θεσσαλίας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ»

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2018 22:00

Η Ένωση Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής «Η Πανθεσσαλική Στέγη», διοργανώνει εορταστική εκδήλωση για τα "137 Χρόνια Ελεύθερης Θεσσαλίας" που θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, στον Ι.Ν. Αγίας Αικατερίνης (Γαλανού και Χαιρεφώντος – Πλάκα), στις 10.15 π.μ. (Πέρας Προσέλευσης 10:30 π.μ)

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνονται: Πανηγυρική Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίας Αικατερίνης, χαιρετισμός από τον πρόεδρο της Πανθεσσαλικής Στέγης Δρ. Στέφανο Κούτρα, εκφώνηση πανηγυρικού από τον δήμαρχο Καρδίτσας Φώτη Αλεξάκο, πομπή παραδοσιακού αγήματος και παρευρισκόμενων στο Μνημείο "Αγνώστου Στρατιώτη" στην πλατεία Συντάγματος και κατάθεση στεφάνων από: Πρόεδρο «Πανθεσσαλικής Στέγης», δήμαρχο Καρδίτσας, εκπροσώπους της Περιφέρειας Αττικής, Θεσσαλίας και της Κυβέρνησης.

Στο τιμητικό άγημα θα λάβουν μέρος μέλη συλλόγων, ντυμένοι με παραδοσιακές θεσσαλικές φορεσιές, ενώ μετά την κατάθεση στεφάνων θα ακολουθήσει παρουσίαση παραδοσιακών χορών από θεσσαλικούς συλλόγους της Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Θα παραστεί η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass