Στο πλευρό των κτηνοτρόφων ο Δήμος Τυρνάβου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΡΧΩΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2018 16:32

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Zητήματα που αφορούν την αγροτοκτηνοτροφική οδοποιία στην περιοχή του Αμπελώνα συζήτησε αντιπροσωπεία του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αμπελώνα με επικεφαλής τον πρόεδρό του κ. Ζήση Παρλίτση, με τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση και τον αντιδήμαρχο Αμπελώνα και αρμόδιο για αγροτικά και κτηνοτροφικά ζητήματα κ. Γιώργο Κουτσοδήμο. Οι κτηνοτρόφοι δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι για την κατάσταση των αγροκτηνοτροφικών δρόμων στην περιοχή του Αμπελώνα το τελευταίο διάστημα.


Ιδιαίτερη αναφορά έγινε σε κύριους κτηνοτροφικούς δρόμους οι οποίοι εξυπηρετούν και τους αγρότες όπως η ένταξη της ασφαλτόστρωσης ενός από τους σημαντικότερους αγροτοκτηνοτροφικούς δρόμους του Αμπελώνα αυτόν που ενώνει τη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου με το Πεδίο Βολής μήκους δύο χιλιομέτρων. Δρόμος που εξυπηρετεί 50 κτηνοτρόφους, τα βυτία των τυροκόμων και πάρα πολλούς αγρότες.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης σημείωσε ότι στόχος είναι άμεσα να ασφαλτοστρωθούν και άλλοι κεντρικοί αγροτικοί και κτηνοτροφικοί δρόμοι οι οποίοι θα εξυπηρετήσουν πολλούς συμπολίτες που τους χρησιμοποιούν χρόνια. Επίσης ο κ. Σαρχώσης ανέφερε ότι: «από την πρώτη μέρα που ανέλαβε η σημερινή δημοτική αρχή έδωσε ιδιαίτερο βάρος στον πρωτογενή τομέα στηρίζοντας έμπρακτα τον κτηνοτροφικό και αγροτικό κόσμο με κινήσεις που έγιναν και έφεραν πολλά θετικά αποτελέσματα . Είμαστε στο πλευρό των κτηνοτρόφων όλου του Δήμου Τυρνάβου και σήμερα χαίρομαι που δέχομαι στο δημαρχείο νέους κτηνοτρόφους από τον Αμπελώνα οι οποίοι αγωνίζονται για εκείνους και τις οικογένειές τους, είμαστε και θα είμαστε πάντα κοντά τους κατέληξε ο δήμαρχος Τυρνάβου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass