«XENIA»: Στην έκθεση θεσμό για τα ξενοδοχεία συμμετείχε ο Ομιλος ALFA WOOD

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2018 16:41

Στο σπουδαιότερο event της εγχώριας Τουριστικής Βιομηχανίας, την έκθεση ΧΕΝΙΑ, που διήρκησε από τις 24 έως και 26 Νοεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο ATHENS METROPOLITAN EXPO, συμμετείχε ο όμιλος ALFA WOOD.
«It’s trend o’clock» το σύνθημα του ομίλου στην ΧΕΝΙΑ, που παρουσίασε νέες προτάσεις, πρότεινε ιδέες και λύσεις για τον σύγχρονο ξενοδοχειακό κλάδο.


Τα στελέχη του ομίλου υποδέχτηκαν πολλούς ενδιαφερόμενους του κλάδου και παρουσίασαν τις νέες τάσεις για την ανακαίνιση των ξενοδοχειακών τους χώρων με στόχο τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, της θέσης και της επίδοσής τους σε έναν απαιτητικό χώρο που πρωτοστατεί στην Ελλάδα, τον τουρισμό.
Παράλληλα συμμετείχε ως Premium χορηγός πρώτων υλών στην παράλληλη εκδήλωση της ΧΕΝΙΑ, στο Hotel Mega Τrends που είχε ως στόχο την παρουσίαση και την προβολή των τελευταίων τάσεων στην εσωτερική διακόσμηση και την αρχιτεκτονική, τη δόμηση και την αειφορία στα ξενοδοχεία. Τα υλικά του ομίλου ALFA WOOD αξιοποιήθηκαν από εξειδικευμένη κατασκευαστική εταιρεία αλλά και από ειδικούς τεχνολογίας που ανέλαβαν το project με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Η έκθεση αποτέλεσε για την ALFA WOOD GROUP μία γέφυρα για την προώθηση επωφελών συνεργασιών και μία ουσιαστική πλατφόρμα επικοινωνίας και εξέλιξης του ευρύτερου κλάδου του τουρισμού και όλων των εμπλεκόμενων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass