Χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Ιπποκράτη

Γιορτινή εκδήλωση για το άναμμά του με μουσική και κάλαντα

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2018 15:08

Σε μια γιορτινή εκδήλωση που πλαισιώθηκε με μουσική και κάλαντα από τη Φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων, οι κάτοικοι της συνοικίας του Ιπποκράτη άναψαν τα φώτα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Στην εκδήλωση που ήταν γεμάτη μουσική και εκπλήξεις και έγινε στο πάρκο του Πέρα Μαχαλά, συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι υποδεχόμενοι την εορταστική περίοδο ενώ οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν έως τις αρχές του Ιανουαρίου.
Τη χθεσινή εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η 1η Δημοτική Κοινότητα και ο ΜΕΣ Πέρα Μαχαλά, με την πρόεδρο του ΜΕΣ, Ασπασία Κακαδιάρη να καλωσορίζει τους κατοίκους της συνοικίας και να εύχεται καλές γιορτές, ευχαριστώντας επίσης τον πρόεδρο της 1ης Δημοτικής Κοινότητας Γεώργιο Δαούλα για τη συνεργασία.
Ο κ. Δαούλας με τη σειρά του έδωσε το σύνθημα για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων με το άναμμα του δέντρου ενώ κατά τον χαιρετισμό του σημείωσε την απαίτηση των κατοίκων για δημιουργία πλατείας στη συνοικία. Λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι δίκαιο σε άλλες συνοικίες με λιγότερο πληθυσμό της συνοικίας του Ιπποκράτη να τους ανακοινώνεται κατασκευή πλατείας και στον Πέρα Μαχαλά να μένουν στα «θα». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η Φιλαρμονική του Δήμου παρουσίασε μελωδίες και τραγούδια στο κλίμα των ημερών, το παιδικό τμήμα και το τμήμα ενηλίκων του ΜΕΣ Πέρα Μαχαλά χόρεψαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώ ακολούθησε χορός για όλους με τη μουσική να επιμελείται ο dj George Gammas.
Στη γωνία του πάρκου είχε στηθεί το σπιτάκι του Αϊ Βασίλη, όπου ο Αϊ Βασίλης φωτογραφήθηκε και δέχτηκε τα γράμματα με τις επιθυμίες των παιδιών. Σε άλλο σημείο είχε στηθεί χώρος για τις δημιουργικές δραστηριότητες των παιδιών, τα οποία ζωγράφισαν, έκαναν face painting με τη συνδρομή της Δέσποινας Νικολαΐδου, καθώς και κάρτες που κρέμασαν στο δέντρο. Τις εντυπώσεις κέρδισε η φάτνη που πρόσφερε ο Arampatzi Sound & Light, η οποία θα κοσμεί το δέντρο για ένα μήνα. Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν την ΕΟΔΥΑ που για μια ακόμη φορά κάλυψε υγειονομικά την εκδήλωση και έδωσε το ραντεβού για την 25η Ιανουαρίου στη χοροεσπερίδα και κοπή της πίτας στο «Χρυσό Τζάκι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass