Παρουσιάζεται η αυτοδιοικητική κίνηση «Πρωτοβουλία»

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2018 15:26

Με ανοικτή επιστολή ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, απευθύνει κάλεσμα μέσω της περιφερειακής αυτοδιοικητικής κίνησης «Πρωτοβουλία» προς τους πολίτες στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. στον Μύλο του Παππά.

Στην επιστολή του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «συμπληρώνουμε πλέον 10 χρόνια οικονομικής κρίσης, με την κοινωνία μας, να διαδραματίζει περισσότερο ρόλο “παρατηρητή”. Μοιάζει αυτή η κοινωνία να αδυνατεί να πιστέψει στις δυνάμεις της και στις δυνατότητές της.

Η Θεσσαλία υστερεί σημαντικά σε πάρα πολλούς δείκτες, όπως κλάδοι υψηλής τεχνολογίας, μεταποίηση και διάθεση αγροτικών προϊόντων, υπηρεσίες έντασης γνώσης.

Τα κόμματα συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να μοιράζουν χρίσματα και να «φυτεύουν» υποψηφίους στις τοπικές κοινωνίες. Δεν τα απαξιώνουμε, ούτε ακυρώνουμε τνο ρόλο τους στη δημοκρατική λειτουργία.

Πήραμε την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ να συστήσουμε Περιφερειακή αυτόνομη και ανεξάρτητη κίνηση. Στο επόμενο διάστημα θα παρουσιάσουμε αναλυτικά τις προτεραιότητές μας και τις πηγές χρηματοδότησης για την υλοποίησή τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass