Ανοίγει σήμερα η Μεγάλου Αλεξάνδρου

Στην κυκλοφορία δίνεται ο δρόμος - Τα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2018 15:00

Στην κυκλοφορία, ως δρόμος αποκλειστικής διέλευσης Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, δίνεται σήμερα Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου η οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου.  Από την οποία θα διέρχονται μόνο τα αστικά λεωφορεία των γραμμών 1 και 4. Στον δρόμο θα κινούνται τα ταξί που θα βρίσκονται στην πιάτσα της Μεγάλου Αλεξάνδρου, καθώς και όσα ταξί θα αποβιβάζουν επιβάτες σε σημεία επί του αναμορφωμένου δρόμου.

Οι οδηγοί ταξί δεν θα χρησιμοποιούν τη Μεγάλου Αλεξάνδρου για διέλευση, πλην των περιπτώσεων που προαναφέρθηκαν. Στα οχήματα τροφοδοσίας θα επιτρέπεται η διέλευση στο πλαίσιο του καθορισμένου ωραρίου και αυστηρά μέχρι τις 9.30 π.μ.

 Οι υπηρεσίες του Δήμου στις συμβολές της Μεγάλου Αλεξάνδρου με τις οδούς Κουμουνδούρου και Πατρόκλου έχουν ήδη τοποθετήσει κολονάκια που θα αποτρέπουν την πρόσβαση οχημάτων στον νέο δρόμο, εκτός της οδού Παπακυριαζή που παραμένει ανοικτή για τις ανάγκες του Δικαστικού Μεγάρου και του Τμήματος Μεταγωγών.

Στον νέο δρόμο οι ταχύτητες των οχημάτων δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τα 20 χλμ/ώρα και στόχος είναι να είναι αρμονική η συνύπαρξη πεζών, ποδηλατών και οχημάτων. Ο Δήμος Λαρισαίων με ανακοίνωσή του καλεί «όλους τους συμπολίτες να επιδείξουν συμμόρφωση με τα νέα δεδομένα που υπάρχουν πλέον στην πόλη και εφιστά την προσοχή σε οδηγούς και πεζούς για σωστή χρήση του δρόμου της Μεγ. Αλεξάνδρου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass