Με εγκαίνια διοικητηρίου θα τιμηθεί ο Αγιος Σπυρίδωνας στην Κοιλάδα

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2018 15:48

Στην Κοιλάδα της Λάρισας ο Άγιος Σπυρίδων τιμάται από το 1700 και είναι ο προστάτης του χωριού, όπου κάθε χρόνο προσέρχονται πιστοί από όλη την περιοχή για να τιμήσουν τη μνήμη του.

Το φετινό εορταστικό πρόγραμμα έχει ως εξής: Σήμερα Τρίτη Μετάβαση της Ιεράς και θαυματουργής εικόνας της Παναγίας των Κοιλαδαίων στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό, όπου θα παραμείνει έως και την εορτή των Χριστουγέννων. Στις 5.30 το απόγευμα θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του σεβ. Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, με την αρτοκλασία του Αγίου και το ιερό κήρυγμα. Μετά το πέρας του εσπερινού, το Τοπικό Συμβούλιο της Κοιλάδος με τον πρόεδρό της Παναγιώτη Νατσίδη θα υποδεχθούν στο νέο κοινοτικό μέγαρο τον σεβ. Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμο, τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη με το Δημοτικό Συμβούλιο, τους προσκεκλημένους φορείς της Λάρισας, τους κατοίκους της κοινότητος, και τους προσκυνητές για να εγκαινιάσουν το διοικητικό και πολιτιστικό κέντρο και τις υπηρεσίες που στεγάζονται σ' αυτό. Αύριο Τετάρτη το πρωί από τις 7.30 θα ψαλεί ο Πανηγυρικός όρθρος και η θεία Λειτουργία. Θα ευλογηθεί και το ύψωμα του Αγίου και το απόγευμα στις 5 θα ψαλεί ο μεθεόρτιος εσπερινός και η παράκληση του Αγίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass