Πυρά της «Συνδικαλιστικής Ανατροπής» κατά πάντων

* ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2018 16:02

Με αφορμή τις εκλογές δημοτικών υπαλλήλων για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο στον νομό Λάρισας, η «Συνδικαλιστική Ανατροπή στους ΟΤΑ» σε ανακοίνωσή της σημειώνει πως «την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν Αρχαιρεσίες για την εκλογή των 2 αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λάρισας Α΄ Βαθμού στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, αντίστοιχα για τους Μόνιμους και τους ΙΔΑΧ.

Οι «προληπτικοί» δεν επιβεβαιώθηκαν! Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με τη συμμετοχή τους και την ψήφο τους ανέδειξαν πρώτη δύναμη και με μεγάλη διαφορά τη «Συνδικαλιστική Ανατροπή στους Ο.Τ.Α.» στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο ΟΤΑ Ν. Λάρισας.

Συγκεκριμένα για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο των Υπαλλήλων Δημοσίου Δικαίου (Μονίμων Υπαλλήλων) αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι: Εγγεγραμμένοι: 1.023. Ψήφισαν: 555 ενώ βρέθηκαν έγκυρα 550 και άκυρα-λευκά 5.

Έλαβαν: Συνδικαλιστική Ανατροπή στους ΟΤΑ 246 ψήφοι. ΔΑΣ-ΟΤΑ 151 ψήφοι. Ενωτική Πρωτοβουλία Υπαλλήλων ΟΤΑ Ν. Λάρισας 98. Νέα Πορεία Εργαζομένων 86 ψήφοι.

Από την παράταξη της «Συνδικαλιστικής Ανατροπής» εκλέγεται ο Κουκούλης Δημήτριος (Τακτικός) και οι Παπαδόπουλος Αχιλλέας και Τσαντού Φανή (Αναπληρωματικοί). Για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο των Υπαλλήλων Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ.) αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι:

Εγγεγραμμένοι: 210. Ψήφισαν: 175 ενώ βρέθηκαν έγκυρα 171 και άκυρα-λευκά: 4. Έλαβαν: Συνδικαλιστική Ανατροπή στους ΟΤΑ 64 ψήφοι. ΔΑΣ - ΟΤΑ: 59 ψήφοι . Ενωτική Πρωτοβουλία Υπαλλήλων ΟΤΑ Ν. Λάρισας 48.

Από την παράταξη της «Συνδικαλιστικής Ανατροπής» εκλέγεται ο Τσίρκας Στυλιανός (Τακτικός) και οι Κλεισιάρη Θεοδώρα και ο Θεοδωρόπουλος Γεώργιος (Αναπληρωματικοί).

Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στους υποψήφιους της «Συνδικαλιστικής Ανατροπής». Επέλεξαν και στήριξαν τη μόνη ακομμάτιστη, πολιτικοποιημένη, αγωνιστική, ανεξάρτητη, ενωτική και κινηματική συνδικαλιστική έκφραση στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχει θέσει ως προτεραιότητά της τους εργαζόμενους και την προάσπιση των συμφερόντων τους, μακριά από εξαρτήσεις και συμφέροντα.

Η Παράταξη της ΔΑΣ-ΟΤΑ από τη στιγμή που δεν εκλέγεται πρώτη δύναμη κι δεν ελέγχει τον σύλλογο, έχει το συνδικάτο ΟΤΑ ως δεκανίκι για να περνάει τις θέσεις του κόμματος και όχι των εργαζομένων. Η άλλη παράταξη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας (ΛΑΕ –ΣΥΡΙΖΑ) γίνεται οσφυοκάμπτης και κολαούζος του Κ.Κ.Ε μήπως και τους εγγράψουν μέλη του κόμματός τους. Μια και σύντομα θα είναι στην παρατεταμένη αντιπολίτευση. Η γύμνια τους φάνηκε μιας και εξέλειπαν οι συμβασιούχοι» η Συνδικαλιστική Ανατροπή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass