Μια γιορτή για όλους από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2018 22:04

Με τη γλύκα του μελιού και με θωράκιση της υγείας θα πραγματοποιηθούν φέτος οι εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

 Στις 23 Δεκεμβρίου χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά θα λάβει χώρα στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Ταχυδρομείου. Δώρα για όλα τα παιδιά, διαδραστικά παιχνίδια με ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους, μάγους και ξωτικά. «Οι Μικροί Ηρωες» αναλαμβάνουν δράση αλλά και το μουσικό σύνολο του Μουσικού Σχολείου Λάρισας θα διασκεδάσει και θα ψυχαγωγήσει τους παρευρισκόμενους. «Πιστοί στο ραντεβού μας και φέτος για τις γιορτινές εκδηλώσεις» τόνισε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στο πλαίσιο της παρουσίασης του προγράμματος προσθέτοντας ότι «οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο και το Θέατρο Δρόμου. Στόχος μας είναι να σταθούμε δίπλα στις ευπαθείς ομάδες».

Παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα αναβιώσει για δεύτερη χρονιά το έθιμο της υποδοχής του νέου χρόνου στον πεζόδρομο της Ερμού. «Θα δημιουργηθεί μια μαγική ατμόσφαιρα με χορό, μουσική, παιχνίδια, δώρα και διασκέδαση για όλες τις ηλικίες» υπογράμμισε η γενική γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας Λένα Λιάμπουρα.

Από τις 17 έως και τις 22 Δεκεμβρίου στην πλατεία Ρήγα Φεραίου (πλατεία Νομαρχίας) θα στηθεί η πιο γλυκιά γιορτή μιας και πρόκειται για τη Γιορτή Μελιού. Όπως δήλωσε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Μελισσοκόμων Λάρισας Κώστας Καλαπούτης, στα περίπτερα των μελισσοκόμων οι επισκέπτες θα βρουν εκτός από μέλι, όλα τα προϊόντα της κυψέλης. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνουν γευστικές και μουσικές εκπλήξεις, αλλά και ημερίδα για ενημέρωση και πληροφόρηση των καταναλωτών με θέμα «Οι μέλισσες θεραπεύουν». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 6 το απόγευμα με τη συμμετοχή καθηγητών του Πανεπιστημίου και άλλων ειδικών σχετικά με το θέμα.

Τέλος, από τις 3 Δεκεμβρίου βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί αύριο Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα δωρεάν ιατρικών εξετάσεων για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, στις κινητές μονάδες της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας στην πλατεία Ρήγα Φεραίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν εξετάσεις μαστογραφίας, μέτρηση οστικής μάζας, έλεγχο αναπνευστικής λειτουργίας και βιοχημικές εξετάσεις.

 

Ζωή Παρμάκη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass