Αντιδρά στις δηλώσεις Καμμένου για νέες ΝΑΤΟϊκες δομές στη Λάρισα

* ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2018 16:10

Την αντίθεσή της στα σχέδια που εξήγγειλε ο υπουργός Άμυνας κ. Καμμένος για νέες ΝΑΤΟϊκες δομές στη Λάρισα, εκφράζει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας, όπου αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Με ανησυχία παρακολουθούμε τις επικίνδυνες δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, κ. Καμμένου, για τη μετατροπή της Λάρισας, του Βόλου και όλης της Ελλάδας σ’ ένα απέραντο ΝΑΤΟϊκό στρατηγείο.

Τίποτα θετικό δεν έχει να περιμένει ο λαός της περιοχής μας και συνολικά από το κάλεσμα Καμμένου στους επενδυτές «με το ΝΑΤΟ ως παράγοντα ασφάλειας για την επανεκκίνηση της οικονομίας».

Η ίδια η ζωή τον διαψεύδει: Πόση ασφάλεια, αλήθεια, ένιωσε ο λαός της Κύπρου όταν η Αμερικανοκίνητη Χούντα παρέδωσε το 36% του νησιού στην Τουρκία; Πόση ασφάλεια νιώθουν οι κάτοικοι των ακριτικών νησιών αλλά και συνολικά ο λαός μας όταν «γκριζάρεται» το Αιγαίο, αφού το ΝΑΤΟ δεν αναγνωρίζει κυριαρχικά δικαιώματα, παρά μόνο μας λέει «βρείτε τα»;

Η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας καλεί τον λαό της πόλης μας σε επαγρύπνηση απέναντι στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, όπως εκφράζονται ιδιαίτερα έντονα στην περιοχή μας. Ασφάλεια και σταθερότητα δεν φέρνουν, το αντίθετο μάλιστα, όπως αποδεικνύει η ίδια η ζωή.

Ο λαός της πόλης μας να εναντιωθεί στη μετατροπή της πόλης μας σ’ ένα απέραντο νατοϊκό στρατόπεδο. Επιβεβαιώνεται ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ εμπλέκει όλο και βαθύτερα τη χώρα μας σε τέτοιους επικίνδυνους σχεδιασμούς που θα εξυπηρετήσουν μόνο τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα διαφόρων ομίλων, στον ανταγωνισμό τους με άλλους. Αυτή είναι η επανεκκίνηση της οικονομίας για την οποία κόπτεται ο Καμμένος. Επανεκκίνηση της οικονομίας για τη συγκυβέρνηση σημαίνει νέες βάσεις, λειτουργία της βάσης drones στη Λάρισα σαν κανονική βάση, προετοιμασία υποδοχής πυρηνικών όπλων στον Άραξο, ένταξη κι άλλων γειτονικών χωρών στο ΝΑΤΟ, όπως της ΠΓΔΜ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass