«Το Κίνημα Αλλαγής οφείλει να καταγράψει την αυτονομία»

Η ΑΓΓ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2018 20:04

«Το Κίνημα Αλλαγής οφείλει να καταγράψει την αυτονομία και την πρότασή του για την Αυτοδιοίκηση μέσα από δική του υποψηφιότητα» σημειώνει η δημοτική σύμβουλος Λάρισας με την παράταξη Εκτ. Νασιώκα, Αγγελική Παναγιωτακοπούλου με

αφορμή τις διεργασίες του Κινήματος Αλλαγής και τη στάση του στον Δήμο Λαρισαίων.
Αναλυτικότερα η κ. Παναγιωτακοπούλου σημειώνει πως «η Τοπική Αυτοδιοίκηση θεωρείται για την κεντροαριστερά ένας χώρος όπου εξακολουθεί να διατηρεί ισχυρά ερείσματα αλλά κι εκείνος που κράτησε όρθιο το ΠΑΣΟΚ στα δύσκολα. Δεν είμαι κατά των πολιτικών συνεργασίας και συμπόρευσης. Πιστεύω όμως ότι αυτή η συμπόρευση πρέπει να βασίζεται σε κοινές αντιλήψεις, αξίες και θέσεις.
Οι δύο πλευρές να είναι ισότιμες, με καθαρό πολιτικό λόγο για την αυτοδιοίκηση. Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές και σε μια δυσμενή συγκυρία πολιτικά για το ΠΑΣΟΚ κάποιοι κάτω από τη δικαιολογία της προοπτικής νίκης στον δήμο έσυραν μια μερίδα του χώρου σε συνεργασία με την παράταξη που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ. Προσωπικά διαφώνησα έμπρακτα. Στις τωρινές εκλογές του δήμου μας δεν υπάρχει αυτή η προοπτική. Τώρα παρά ποτέ είναι αναγκαίο για τον χώρο να μετρήσει δυνάμεις στη βάση του και να διαχωρίσει τη θέση του από πολιτικές που τον συνδέουν με αυτές των παρατάξεων του ΣΥΡΙΖΑ. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα έχουμε χρεωθεί την αποτυχία και δεν θα έχουμε ρόλο και λόγο στον δήμο. Μια τέτοια συνεργασία στερείται προοπτικής σε κάθε επίπεδο, αλλοιώνει τη φυσιογνωμία μας και στοχεύει στη λεηλασία του Κινήματος Αλλαγής. Η απουσία προγραμματικών θέσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ, η στρέβλωση που επιχειρείται με τον «Κλεισθένη», η δήθεν κοινωνική πολιτική και το ανύπαρκτο αναπτυξιακό σχέδιο αναγκάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασίες προκειμένου να επιβιώσει πολιτικά.  
Το Κίνημα Αλλαγής οφείλει να καταγράψει την αυτονομία και την πρότασή του για την Αυτοδιοίκηση μέσα από δική του υποψηφιότητα. Να μην μπούμε στο τρένο του λαϊκισμού της δημαγωγίας και των τυχοδιωκτικών επιλογών. Όσοι θέλουν συνεργασία με τον πτωχευμένο ΣΥΡΙΖΑ να το κάνουν με δική τους ευθύνη κι όχι με δική μας παρότρυνση. Οι σκέψεις μου αυτές εκφράζουν την αγωνία μου για το μέλλον του χώρου στην πόλη μου χωρίς καμιά άλλη σκοπιμότητα, μόνο με την ιδιότητα του απλού ψηφοφόρου του Κινήματος Αλλαγής και της υποψήφιας βουλευτού στις εθνικές εκλογές του 2015. Οπου μου ζητήθηκε από την πρόεδρο του Κινήματος να βοηθήσω και χωρίς δισταγμό το έκανα τότε που κάποιοι που σήμερα εμφανίζονται ως υπέρμαχοι του ΚΙΝΑΛ εκείνη την περίοδο κρύβονταν και κάποιοι μοίραζαν ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαι θεσμική και αντιμετωπίζω με σοβαρότητα τις συλλογικές αποφάσεις των παρατάξεων» καταλήγει η κ. Παναγιωτακοπούλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass