Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στα «Χελιδονάκια»

ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ Η ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2018 15:58

Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του παιδικού σταθμού «Χελιδονάκια» παρευρέθηκε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου.

Η οποία τόνισε πως «στα μάτια των παιδιών που συνάντησα στα «Χελιδονάκια» είδα την ελπίδα. Και φυσικά μια μεταδοτική διάθεση για παιχνίδι, για γνώση. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην διαψευσθούν οι ελπίδες τους, όταν πια μεγαλώσουν, και βγουν στον κόσμο που τώρα ονειρεύονται.

Οφείλω όμως να σταθώ και στο φιλανθρωπικό έργο του συλλόγου «Ιωάννης Ο Χρυσόστομος» που, σε εύκολους και δύσκολους καιρούς, προσφέρει σε όσους το έχουν ανάγκη. Πάντα παρόντες. Και πάντα αθόρυβα. Σας ευχαριστούμε για όσα κάνετε για τους συμπολίτες μας. Εμείς, παιδιά μου, θα τα ξαναπούμε, σύντομα». Αυτά ήταν τα λόγια της κ. Καραλαριώτου μετά το πέρας της επίσκεψής της . Η κ. Καραλαριώτου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τη διοίκηση και τους εργαζόμενούς του, να ακούσει τα θέματα που τους απασχολούν όσον αφορά στη λειτουργία του Ιδρύματος , εξαίροντας το πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν. Αντάλλαξε ευχές με όλους τους παρευρισκόμενους, εισπράττοντας δύναμη από τα παιδιά που την υποδέχθηκαν θερμά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass