Συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις στα Φάρσαλα

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΥΣ

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2018 15:03

Εκδηλώσεων συνέχεια... στα Φάρσαλα με το εορταστικό πρόγραμμα να διαμορφώνεται ως εξής: Σήμερα στα Γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου

από 11:00-13:00 και 13:00-15:00, ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων σε συνεργασία με την Κοιν.Σ.Επ. Νόον Έγνω προσκαλούν τα παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών σε ένα χριστουγεννιάτικο εκπαιδευτικό εργαστήριο με τίτλο: «Το Γούρι !! Το δώρο για την Καλή Χρονιά !!». Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στα έθιμα, τα παιδιά θα ακούσουν ιστορίες για γούρια και φυλαχτά, τι συμβολίζουν τα έθιμα της Νέας χρονιάς και πόσο παλιά είναι! Κάθε παιδί θα έχει την ευκαιρία να κατασκευάσει το δικό του γούρι, ένα κεραμικό καράβι σχεδιασμένο με τα αγαπημένα του χρώματα, και στολισμένο με τις δικές του ιδέες! Επίσης θα κατασκευάσουν όλοι μαζί ένα μεγάλο καράβι, φορτωμένο με την αγάπη και τις ευχές των παιδιών για τη νέα χρονιά!

Παράλληλα στην πλατεία Δημαρχείου στις 11:00 π.μ. το σκακιστικό τμήμα του Γ.Σ.Φαρσάλων θα παρουσιάσει τη «Χριστουγεννιάτικη σκακιέρα εν δράσει», μικροί σκακιστές θα γίνουν κομμάτια μιας υπέροχης σκακιέρας παρουσιάζοντας το καθένα τη φιγούρα που θα εκπροσωπεί με ποίημα. Θα τραγουδήσουν επίσης Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τα οποία έχουν διασκευαστεί σύμφωνα με το σκακιστικό παιχνίδι. Στο τέλος όλα τα παιδιά αλλά και όσοι καλεσμένοι επιθυμούν θα παίξουν το αγαπημένο τους παιχνίδι στις σκακιέρες που θα βρίσκονται στον χώρο. Το βράδυ στην πλατεία Δημαρχείου στις 8:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση από τα «παλιά», με DISCO PARTY – για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Φαρσάλων με τη συνδρομή των παλιών DJ της πόλης μας.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass