Οι προτάσεις της 3ης Κοινότητας για τη Νέα Σμύρνη

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2019

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2018 15:40

Η 3η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων, ολοκληρώνοντας τις λαϊκές συνελεύσεις στις συνοικίες του Αγ. Γεωργίου, της Νέας Σμύρνης και του Αγ. Κωνσταντίνου, αξιολόγησε τις προτάσεις των κατοίκων και αφού συγκέντρωσε και τα έγγραφα αιτήματα των δημοτών, που κατατέθηκαν κατά τη διάρκεια του 2018, συνέταξε ολοκληρωμένη πρόταση προς τις υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων, ανά συνοικία, για το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2019.

Όπως διευκρινίζει ο πρόεδρος της 3ης Δημοτικής Κοινότητας Κωνσταντίνος Ζέβλας, οι προτάσεις για τη συνοικία της Νέας Σμύρνης έχουν ως εξής:

«Πέρα από τα έργα που προβλέπονται από τη ΔΕΥΑΛ για τη Ν. Σμύρνη μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος» που θα αρχίσουν λίαν συντόμως, όπου θα σκαφθούν όλοι οι δρόμοι όπου έχουν παλαιό δίκτυο ύδρευσης προς αντικατάστασή του και που η τεχνική υπηρεσία του Δήμου θα κάνει πλήρη κάλυψη του οδοστρώματος όπως και στις άλλες συνοικίες της πόλης για τη Ν. Σμύρνη προτείνουμε,

Νέα Ασφαλτόστρωση επί της οδού Οδυσσέως. Νέα Ασφαλτόστρωση επί της οδού Θεμιστοκλέους, από Πλάτωνος και μέχρι Αντιγόνης. Τσιμεντόστρωση επί της οδού Πλατάνου Ν. Σμύρνη μεταξύ των οδών Σωκράτους και Αχέρωνα. Νέα τσιμεντόστρωση επί της οδού Αισώπου, από οδό Κικέρωνος έως οδό Αώου.

Δημιουργία ποδηλατοδρόμου στο παλιό ανάχωμα της Σάκη Καράγιωργα και ακριβώς δίπλα στη νέα οδό, από το ύψος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης μέχρι και τον κυκλικό κόμβο της αεροδρομίου, ώστε να συνδεθεί με το δίκτυο ποδηλατοδρόμων που προβλέπεται για όλη την πόλη. Ανακατασκευή πεζοδρομίων της οδού Οδυσσέως. Ανακατασκευή πεζοδρομίων της οδού Πλάτωνος έναντι σχολικού συγκροτήματος. Ανακατασκευή της παιδικής χαράς της οδού Ζάνου με νέα όργανα και περίφραξη ώστε να μπει στη διαδικασία της πιστοποίησης.

Αίτημα στη ΔΕΗ για τοποθέτηση κολόνας φωτισμού στην πάροδο της οδού Αντιγόνης και στην πάροδο επί της οδού Θεμιστοκλέους.

Μονοδρόμηση των οδών Λυκούργου και Σόλωνος μπροστά και πίσω από τον Ιερό Ναό του Αγ. Δημητρίου. Συντήρηση του πάρκου Αγ. Δημητρίου και αποκατάσταση των φθορών. Δημιουργία πλατείας στον κοινόχρηστο χώρο πίσω από το ΙΚΑ. Δημιουργία αθλητικού χώρου για τα παιδιά της γειτονιάς στον κοινόχρηστο χώρο στην οδό Αρμονίας.

Διάνοιξη του καταπατημένου δρόμου, στο πρανές της Π.Ε.Ο. μεταξύ των οδών Αισχύλου και Πλάτωνος. Παράλληλα, για το 2019 προτείνουμε προς τις υπηρεσίες του Δήμου τα εξής: Συντήρηση του πάρκου της οδού Αισχύλου και συμπλήρωμα γκαζόν όπου απαιτείται. Ανακατασκευή της αλάνας που βρίσκεται στην πλατεία Παν. Καραμπάτσα και μετατροπή της από τις υπηρεσίες Πρασίνου του Δήμου σε ανθόκηπο, σε χώρο πρασίνου. Να τοποθετηθούν δύο παγκάκια στο πρώτο παρτέρι του πάρκου Αισχύλου, στη συμβολή του με τη Σωκράτους» καταλήγει ο κ. Ζέβλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass