Κάηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο παιδικών επίπλων

Διασώθηκε ο αποθηκευτικός χώρος

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2018 17:39

Ολοσχερώς κάηκε το εργοστάσιο παιδικών επίπλων «ΗΡΑ» μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε προχθές το απόγευμα.

Οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες αυτή την ώρα ενώ διασώθηκε ο αποθηκευτικός χώρος του εργοστασίου που στεγαζόταν σε ξεχωριστό κτίριο.
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας παρέμειναν και χθες στον χώρο του εργοστασίου για λόγους ασφαλείας ενώ η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο τα ξημερώματα της Κυριακής. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου ενώ στον χώρο του εργοστασίου - στο 10ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας – Θεσσαλονίκης δεν υπήρχαν εργαζόμενοι. Λόγω των υλικών εξαπλώθηκε με ταχύτητα στο μεγαλύτερο μέρος του εργοστασίου αφήνοντας πίσω της στάχτες καθώς κάηκε όλο το κτίριο.
Η κινητοποίηση της ΠΥ Λάρισας ήταν έντονη καθώς στον χώρο της πυρκαγιάς κατέφθαναν 10 οχήματα με 25 άνδρες ενώ η φωτιά δεν επεκτάθηκε στο δεύτερο κτίριο που στεγάζεται ο αποθηκευτικός χώρος. Για την πυρκαγιά από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ανακοινώθηκε χθες πως «πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε βιοτεχνία παιδικών επίπλων στο 10ο χλμ Π.Ε.Ο. Λάρισας – Θεσσαλονίκης, στον Δήμο Τεμπών του νομού Λαρίσης. Η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε για το συμβάν στις 19:00 χθες (29/12/18). Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν 30 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 11 οχήματα, ενώ στο σημείο παραμένουν πέντε υπάλληλοι με δύο οχήματα, για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς. Η πυρκαγιά προκάλεσε εκτενείς υλικές ζημιές στους χώρους και στα εμπορεύματα της βιοτεχνίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass