Ποδαρικό του 2019 με χιονόπτωση στη Λάρισα

ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δημοσίευση: 01 Ιαν 2019 15:08

Ποδαρικό με ισχυρό παγετό, βροχές και χιόνια, κάνει το 2019, σήμερα πρώτη μέρα του χρόνου, με κορύφωση των φαινομένων από την ερχόμενη Πέμπτη, στην πόλη της Λάρισας.

Το κύμα κακοκαιρίας, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΜΥ κ. Αναστασία Παπακρίβου, ξεκίνησε χθες το βράδυ, θα εμφανίσει ύφεση σήμερα το μεσημέρι και θα επανέλθει δριμύτερο από την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου μέχρι και την Κυριακή 6 Ιανουαρίου, με χιονοπτώσεις και θερμοκρασίες που θ΄ αγγίξουν τους – 8 βαθμούς Κελσίου στην πόλη.

«Θα χιονίζει επί τρεις μέρες στη Λάρισα, ξεκινώντας από την ερχόμενη Πέμπτη» σημειώνει η κ. Παπακρίβου, και η θερμοκρασία θα κινηθεί με αρνητικά πρόσημα.

Πιο έντονα θα εκδηλωθούν τα φαινόμενα στα παράλια του νομού Λάρισας, όπως υποστηρίζει η ίδια, όπου την Πέμπτη θα εκδηλωθούν ισχυροί ανατολικοί και βορειοανατολικοί άνεμοι.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Μετά τις μετεωρολογικές προβλέψεις για πιθανές χιονοπτώσεις από την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου, με εντολή του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό την προεδρία του αναπληρωτή δημάρχου Γιώργου Σούλτη, με τη συμμετοχή των εμπλεκόμενων υπηρεσιών σε θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Η σύσκεψη έγινε σε συνέχεια συνεδρίασης του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο. Δόθηκαν σαφείς οδηγίες για τα εξής θέματα: Συντήρηση, προετοιμασία και ετοιμότητα μηχανολογικού εξοπλισμού αντιμετώπισης χιονοπτώσεων. Προμήθεια άλατος. Λειτουργία Συντονιστικού Κέντρου. Επιφυλακή προσωπικού. Δρομολόγια εκχιονιστικών μηχανημάτων. Ενημέρωση διευθυντών σχολείων για προστασία υποδομών. Ενημέρωση εκπροσώπων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν νεότερες ανακοινώσεις αναλόγως των μετεωρολογικών προβλέψεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass