Καταγγέλλει τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης

ΤΟ ΕΚ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 01 Ιαν 2019 16:06

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας καταγγέλλει την κυβέρνηση και τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, για το γεγονός ότι «δεν υπάρχει λύση στο δίκαιο αίτημα που κατέθεσε και εγγράφως από τις 23/10/2018, για την άμεση διόρθωση των αναγραφόμενων ειδικοτήτων στις συμβάσεις των εργαζομένων 8μηνης απασχόλησης στα Δασαρχεία Λάρισας, Ελασσόνας, Αγιάς και όλης της περιοχής που καλύπτει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, από συσκευαστών φρούτων (σύκων και σταφίδας) σε δασεργατών, για το οποίο προσλήφθηκαν με βάση την προκήρυξη του προγράμματος και απασχολούνται στην πράξη.

Πρέπει επιτέλους να σταματήσει ο εμπαιγμός απέναντι στους εργαζόμενους και στο δίκαιο αίτημά τους και να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα της αλλαγής της αναγραφής της ειδικότητας των εργαζόμενων με 8μηνα Κοινωφελούς Εργασίας στα Δασαρχεία, από συσκευαστές φρούτων σε δασεργάτες, όπως έγινε και στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις Κρήτης, Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Ταυτόχρονα διεκδικούμε τη μετατροπή των 8μηνων συμβάσεων όλων των εργαζομένων στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στα Δασαρχεία, σε αορίστου χρόνου, με Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα», αναφέρει μεταξύ άλλων ανακοίνωση του ΕΚΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass