«Κατεπείγουσα προμήθεια καυσίμων από Συνεταιρισμό του αντιδημάρχου του»

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΚΡΙΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙΛΕΛΕΡ ΑΘ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟ

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2019 16:01

Την απόφαση του δημάρχου Κιλελέρ κ. Νασιακόπουλου να προχωρήσει σε «κατεπείγουσα ανάθεση προμήθειας καυσίμων», λόγω της παρατεταμένης κακοκαιρίας στον Αγροτικό Προμηθευτικό Συνεταιρισμό Νίκαιας «ο Προμηθέας», ο οποίος σχετίζεται με αντιδήμαρχο της δημοτικής αρχής, καταγγέλλει ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Νέα Εποχή για το Κιλελέρ» κ. Γιώργος Ακριβούλης.

Αναλυτικότερα η καταγγελία Ακριβούλη για την κατεπείγουσα ανάθεση προμήθειας καυσίμων στον Δήμο, έχει ως εξής: Με απόφαση του δημάρχου κ. Νασιακόπουλου ο Δήμος Κιλελέρ προχώρησε σε «κατεπείγουσα ανάθεση προμήθειας καυσίμων», λόγω της παρατεταμένης κακοκαιρίας και των προβλημάτων που αυτή δημιουργεί, ύψους 43.400 ευρώ, στον Αγροτικό Προμηθευτικό Συνεταιρισμό Νίκαιας «ο Προμηθέας». Κατόπιν τούτου, η δημοτική αρχή καλείται να ενημερώσει τους δημότες Κιλελέρ: Τι σχέση έχει ο εν λόγω Αγροτικός Συνεταιρισμός με αντιδήμαρχο του κ. Νασιακόπουλου; Δεν υπάρχουν άραγε και άλλα πρατήρια στα όρια του Δήμου Κιλελέρ τα οποία θα μπορούσαν να προμηθεύσουν τη δημοτική αρχή με καύσιμα; Με ποιους υπολογισμούς η δημοτική αρχή αποφάσισε να διαθέσει το συγκεκριμένο ποσό; Πόση ακριβώς ποσότητα καυσίμων προμηθεύτηκε, σε πόσα οχήματα κατανεμήθηκε και με ποιο πλάνο εργασίας; Ποιο το επιχειρησιακό σχέδιο της δημοτικής αρχής και ποια τα αποτελέσματά του; Γιατί σήμερα όλοι οι δρόμοι του Δήμου Κιλελέρ είναι πραγματικά «παγοδρόμια», κινδυνεύοντας, έτσι, άμεσα, η ασφάλεια των συμπολιτών μας; Αναμένουμε τις απαντήσεις…» καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Ακριβούλη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass