Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η 1η Δημοτική Κοινότητα Λάρισας

ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2019 16:32

Με την παρουσία πολιτών και με την ευλογία του ιερέα του ναού της Αγίας Τριάδας, πατέρα Αθανάσιου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της 1ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ι. Κράγια» στη Φιλιππούπολη.

Ο πρόεδρος της 1ης Δημοτικής Κοινότητας κ. Γ. Δαούλας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τους ευχήθηκε «καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, αγάπη και προκοπή. Δυστυχώς -όπως ανέφερε στον χαιρετισμό του- είναι αισθητή και αδικαιολόγητη η απουσία δημάρχου, αντιδημάρχων και στελεχών της Δημοτικής αρχής από την εκδήλωση για άλλη μια χρονιά. Όπως συμβαίνει με τα έργα, έτσι και με τις εκδηλώσεις επιλέγουνε το πού και πότε». Ευχαρίστησε τέλος τους Συλλόγους που υπάγονται στην Κοινότητα για τη συνεργασία που είχαν για άλλη μία χρονιά. Την εκδήλωση τίμησαν ο πρόεδρος και σύμβουλοι της 3ης ΔΚ και η πρόεδρος του ΜΕΣ Πέρα Μαχαλά. Παρούσα ήταν μόνο η σύμβουλος της 1ης ΔΚ της αντιπολίτευσης και εκπρόσωπος του Διαμάντου κ. Σοφία Απρίλη.

Κατά τ’ άλλα η βραδιά κύλησε υπέροχα με εδέσματα, άφθονο κρασί και με τη μουσική επιμέλεια του Νίκου Βαλάση (μπουζούκι, τραγούδι) και του Νίκου Παππά (πλήκτρα, τραγούδι). Τυχερή της εκδήλωσης η Στέλλα Ραχαντά που κέρδισε το φλουρί και ένα βιβλίο με τη Μνήμη της πόλης στην κατοχή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass