Ομιλία Δ. Καζάκη στην Αγιά

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2019 15:50

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) διοργανώνει το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, στις 6:30 μ.μ., στην Αγιά, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλλίδα», εκδήλωση με θέμα «Η μόνη λύση στο σημερινό αδιέξοδο των μνημονίων είναι μπροστά – Ο καθοριστικός ρόλος της Γεωργίας και των Αγροτών στην πρόοδο και την ευημερία της πατρίδας μας».

Ομιλητές θα είναι ο Δημήτρης Καζάκης, οικονομολόγος και πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ., και ο Φίλιππος Ζανάκης, γεωπόνος και μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. Βόλου, ενώ παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν και από τους Γιώργο Κουμπαρέλο, περιβαλλοντολόγο, πρ. επιστημονικό σύμβουλο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας και τον Χαρίλαο Χουλιάρα, γεωπόνο και αγροοικολόγο, μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. Σουηδίας. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να γίνουν γνωστές οι θέσεις του Ε.ΠΑ.Μ. για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πατρίδα μας, ενώ θα παρουσιαστεί το σχέδιο δράσης που έχει εκπονηθεί από τα μέλη του για την έξοδο από την κρίση. Παράλληλα, θα περιγραφεί ο καθοριστικός ρόλος των αγροτών μας στην ανάκαμψη και την πρόοδο, ενώ θα παρουσιαστούν και οι προτάσεις του Ε.ΠΑ.Μ. για τη στήριξή τους, ώστε να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά παραγωγικά αποτελέσματα σε ποιότητα και ποσότητα αγροτικών προϊόντων.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass