Κύκλος συζητήσεων «Το απόσταγμα της επιστήμης»

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2019 15:32

«Το απόσταγμα της επιστήμης» τιτλοφορείται ο κύκλος συζητήσεων επίκαιρων θεμάτων που αντλούνται από τα πεδία διαφόρων επιστημών, τα οποία σχετίζονται ή επηρεάζουν τομείς της καθημερινότητάς μας, που θα λάβουν χώρα στη Λάρισα.

Η πρώτη συνάντηση-συζήτηση θα γίνει την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου στις 18:30 στην αίθουσα του 2ου ορόφου του Cafe Passerela. Μετέχουν ο χημικός - περιβαλλοντολόγος και καλλιτέχνης Ζήσης Αργυρόπουλος, ο Όμιλος Φίλων της Αμπέλου και του Οίνου “Ο Διόνυσος”, ο Όμιλος Μελέτης και Προστασίας της Μυκητοχλωρίδας και του Δάσους ν. Λάρισας “ΑΜΑΝΙΤΑ CAESAPIA”, ο υπό ίδρυση Όμιλος Επιστημολογίας και Φιλοσοφίας και η ΚοινΣΕπ “ΕΝΑΣΤΡΟΝ”.

Στόχος των συναντήσεων αυτών είναι να προωθηθεί η γνώση που οι επιστήμες αυτές παράγουν και προσφέρουν και να τεθούν προβληματισμοί, που διευρύνουν τους ορίζοντες της σκέψης. Επίσης, παρέα με καφέ, και κατά περίπτωση με καλό κρασί και εκλεκτά εδέσματα θα προσφερθεί η ευκαιρία και η δυνατότητα, σε ένα κλίμα ζεστό, να γίνει ανταλλαγή απόψεων, διασταύρωση ιδεών και να δημιουργηθούν ανθρώπινες κοινωνικές και φιλικές σχέσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass