Εκοψαν πίτα οι απόστρατοι της Αεροπορίας

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2019 17:16

Στην 110 Πτέρυγα Μάχης πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των μελών του Παραρτήματος Λάρισας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας.

Μετά το καλωσόρισμα που έγινε από τον πρόεδρο του Παραρτήματος, Κων. Λιούτα, ακολούθησε η ευλογία και η κοπή της πίτας από τον εκπρόσωπο του μητροπολίτη, π. Βαρθολομαίο ενώ στην κατάμεστη αίθουσα οι απόστρατοι αξιωματικοί και οι οικογένειές τους απήλαυσαν μια όμορφη βραδιά με κέφι και χορό που κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν, οι βουλευτές Μάξ. Χαρακόπουλος, Χρ. Κέλλας και Κων. Μπαργιώτας, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων Γ. Ζαούτσος, ο περιφερειακός σύμβουλος Νικ. Λιούπας, η υποψήφια δήμαρχος Λάρισας Ρένα Καραλαριώτου, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΑΑΑ Ι. Κρανιάς, ο αντιπρόεδρος της ΕΑΑΑ Π. Χρήστου, ο ταξίαρχος Γ. Τσαλαμιδάς, ο διοικητής της 110 ΠΜ Απ. Χόρτης, ο υποδιοικητής της 110 ΠΜ Χρ. Κακατάτσης, ο εκπρόσωπος του ΕΚΑΕ Γ. Δερπάνης, ο υποδιοικητής του ΑΚΕ Ηλ. Ντουρούμογλου, ο εκπρόσωπος της 1ης Στρατιάς κ. Στεργιούλας, ο πρόεδρος της ΕΑΑΑ/Βόλου Νικ. Ποντίδας, ο νέος πρόεδρος της ΕΑΑΑ Βόλου Ελ. Σπανομήτρος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Λάρισας Απ. Βερέμης, ο πρόεδρος του συλλόγου αποστράτων χωροφυλακής και Ελληνικής αστυνομίας Θεόδ. Χρυσόμαλλος, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Το ΔΣ ευχαριστεί δημοσίως για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, τον διοικητή της 110 ΠΜ Απ. Χόρτη, τον πρόεδρο της Λέσχης Αξιωματικών Αλ. Τζερεμέ καθώς και όλο το προσωπικό της λέσχης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass