Αλλάζει ο φωτισμός σε οδούς της Λάρισας

* ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΤΟΥ ΦΡΟΥΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2019 22:00

Στο πλαίσιο προγράμματος ενεργειακής αναβάθμισης του Δήμου Λαρισαίων, που υλοποιεί το τμήμα ηλεκτρομηχανολογικών έργων και συντήρησης, αντικαθίσταται ο φωτισμός σε οδούς της Λάρισας.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της δημοτικής υπηρεσίας, έχουν αφαιρεθεί προς αντικατάσταση, από την περασμένη Παρασκευή, τμήματα όλων των φωτιστικών σωμάτων που βρίσκονται κατά μήκος της οδού Δήμητρας στο κέντρο της πόλης, ενώ αντίστοιχα ανάλογες εργασίες προχωρούν και στην οδό Μανουσάκη της συνοικίας Ιπποκράτης.

Όπως ανάφερε στην «Ε» αρμόδιος υπάλληλος, πρόκειται για τα τμήματα των φωτιστικών σωμάτων που περικλείουν τις λάμπες –οι λεγόμενες καμπάνες- και τα οποία θα πρέπει να βαφούν με ειδική διαδικασία, καθότι το υλικό τους είναι αλουμίνιο, και γι’ αυτό απαιτείται ένα εύλογο χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωση του έργου.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων και εφόσον ο καιρός το επιτρέψει, προβλέπεται να είναι έτοιμα για επανατοποθέτηση στα σημεία απ’ όπου έχουν αφαιρεθεί, την ερχόμενη Κυριακή.

Παράλληλα επισημαίνει ότι στα συντηρημένα φωτιστικά θα

τοποθετηθούν λάμπες καλύτερης ενεργειακής απόδοσης απ’ αυτές που υπήρχαν, τόσο για οικονομία, όσο και για να αποδίδουν καλύτερο φωτισμό στους δρόμους και στα πεζοδρόμια.

Ανάλογες εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης ακολουθούν άμεσα και στην οδό Μανωλάκη καθώς και σε οδούς που βρίσκονται στον λόφο του Φρουρίου.

 

 

Λ.Κισσάβου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass