Επιτυχημένη αιμοδοσία στους Γόννους

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ - ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2019 16:29

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Μορφωτικού Συλλόγου - Λαογραφικού Μουσείου Γόννων η εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Γόννων σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας. Σημαντική ήταν επίσης η συμβολή των φορέων και συλλόγων της κωμόπολης.

Η προσέλευση του κόσμου και ιδιαίτερα των νέων ήταν σημαντική, γεγονός που φανερώνει ότι η εθελοντική αιμοδοσία έγινε πλέον θεσμός για τους κατοίκους των Γόννων αφού προσήλθαν στην αιμοδοσία πάνω 70 εθελοντές, που περίμεναν την ημέρα που θα γίνει η αιμοληψία στον τόπο τους για να δώσουν πάλι αίμα και να σώσουν με το αίμα τους κάποιους συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη. Μεταξύ των αιμοδοτών, στην αιμοδοσία αυτή του συλλόγου, ήταν και ο πρώην δήμαρχος κ. Χρήστος Καραναστάσης καθώς και ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Τεμπών κ. Λάμπρος Ζάρρας.
«Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του συλλόγου και η μεγάλη προσέλευσή του σε κάθε αιμοδοσία, επισημαίνουν ο πρόεδρος κ. Βασίλης Καραβιδές και τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου, μαρτυρεί ότι η Εθελοντική Αιμοδοσία έγινε πλέον θεσμός στους Γόννους και ό,τι και αν συμβεί, δεν θα πάψει να γίνεται με επιτυχία για όλα τα επόμενα χρόνια.
Το Δ.Σ. συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους αιμοδότες για την προσφορά τους».
Μιλώντας στην «Ε» ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών κ. Λάμπρος Ζάρρας σημείωσε ότι: «Η εθελοντική αιμοδοσία είναι από τις πιο απλές και πιο σπουδαίες ταυτόχρονα πράξεις προσφοράς στον συνάνθρωπο, είναι πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης, αλλά και μια πολύτιμη επένδυση για τη ζωή».
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στους εθελοντές αιμοδότες δόθηκαν αναμνηστικές τσάντες με τη χορηγία του Δήμου Τεμπών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass