Μοίρασαν εμπειρίες και υλικό

OI «ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ» ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΥΛΑΚΗΣ

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2019 15:46

Ήταν και φέτος συνεπείς στο ραντεβού τους. Οι «Γιατροί της Καρδιάς» σε ένα διάλειμμα από τις περιοδείες τους σε χώρες του τρίτου κόσμου, επισκέφθηκαν το 2ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας διανέμοντας στη τη φυλακή μεγάλη ποσότητα κλινοσκεπασμάτων, φάρμακα καθώς και γυαλιά για εκπαιδευόμενους που έχουν προβλήματα όρασης και δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν.

Οι εθελοντές γιατροί παρουσίασαν τη φιλοσοφία τους που τους διαφοροποιεί από άλλες κινήσεις και οργανώσεις. Οι «Γιατροί της Καρδιάς», αυτοχρηματοδοτούν τις δράσεις τους και παρευρίσκονται οι ίδιοι σε όλες τις αποστολές και στη διανομή του ιατροφαρμακευτικού και λοιπού υλικού για να μην σημειώνονται «απώλειες» κατά τη μεταφορά τους. Στη συνέχεια παρουσίασαν τις ανθρωπιστικές δράσεις που πραγματοποίησαν κατά τη διάρκεια του περασμένου χρόνου κυρίως σε απομονωμένες περιοχές της Αφρικής και της Ασίας, όπου δεν δρουν οι γνωστές οργανώσεις. Το πλούσιο έργο της οργάνωσης δεν περιορίζεται μόνο στην παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, αλλά και στη δημιουργία μόνιμων χώρων παροχής υγείας και εκπαίδευσης. Ο πρόεδρος των «Γιατρών της Καρδιάς» κ. Γιάννης Σωτηρίου και η αντιπρόεδρος κ. Ελένη Σωτηρίου μίλησαν επιπλέον για το προσωπικό όφελος όσων προσφέρουν θετική ενέργεια και εκδηλώνουν ανθρωπιά και αλληλεγγύη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass