Βραβεύτηκαν για κάλυψη του πλάνου

Κομματικές οργανώσεις του ΚΚΕ στην κοπή πίτας του κόμματος

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2019 15:06

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση της Τ.Ε. Λάρισας του ΚΚΕ για τις βραβεύσεις των Κομματικών Οργανώσεων, και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στην ομιλία του ο γραμματέας της Τ.Ε. κ. Άγγελος Σιμος τόνισε: «Βραβεύουμε τους πρωτοπόρους συντρόφους και φίλους του Κόμματος καθώς και τις πρώτες Κομματικές Οργανώσεις Βάσεις που συνέβαλαν με το άνοιγμά τους στην κάλυψη των στόχων της οικονομικής εξόρμησης. Η ΤΕ Λάρισας ολοκλήρωσε με επιτυχία την οικονομική εξόρμηση που προκήρυξε η Κ.Ε. του ΚΚΕ για τους μήνες Νοέμβρη και Δεκέμβρη 2019 για τα 100 χρόνια ζωής και δράσης του κόμματος. Η ΤΕ Λάρισας κάλυψε το πλάνο 128%. Η πλειοψηφία των Κομματικών Οργανώσεων και η ΚΝΕ υπερκάλυψαν τα οικονομικά τους πλάνα».

Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν από το υστέρημά τους στη δίμηνη οικονομική εξόρμηση και πρόσθεσε:

«Συνεχίζουμε με την ίδια αποφασιστικότητα, παρά τα εμπόδια που προσπαθούν να βάλουν, με αντιδραστικούς νόμους για τα οικονομικά των κομμάτων, στοχεύοντας το κόμμα μας κυβερνήσεις σε Ελλάδα και Ε.Ε.

Η επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης στη χρονιά που το κόμμα μας συμπλήρωσε 100 χρόνια ζωής και δράσης, αγώνων και θυσιών μάς δίνει νέα εφόδια ώστε η πολύπλευρη αγωνιστική δραστηριότητα να αγγίξει, να συγκινήσει και να φτάσει όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παλιά και νέα τμήματα της εργατικής τάξης, στους νέους και τις νέες, στους διανοούμενους και καλλιτέχνες, να αποτελέσει ιδιαίτερης σημασίας γεγονός, όχι μόνο για όσους και όσες συσπειρώνονται ήδη με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, αλλά συνολικά για την εργατική και λαϊκή οικογένεια". Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των κομματικών οργανώσεων. Στη ΚΟΒ των ΕΒΕ 128% απονεμήθηκε η σημαία της Κ.Ο. Λάρισας, στη ΚΟΒ Αγ. Κων/νου –Σουφλαρίων 126% το Λεύκωμα της Κ.Ε. για τα 100 χρονια του ΚΚΕ και στη ΚΟΒ εκπαιδευτικών 108% δόθηκαν δύο τόμοι του Χ. Φλωράκη. Βραβεία δόθηκαν επίσης στους τρεις πρώτους φίλους του κόμματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass