«Ελάτε να συζητήσουμε το μέλλον της Λάρισας»

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΡΕΝΑΣ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΩΛ

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2019 15:44

Ανοιχτή πρόσκληση προς τις Λαρισαίες και τους Λαρισαίους απευθύνει η υποψήφια δήμαρχος, Ρένα Καραλαριώτου, να παραστούν στην εκδήλωση της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά», αύριο Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, στις 9 το βράδυ, στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

«Σε τέσσερα χρόνια από σήμερα, όταν θα λήγει η τετραετία της δικής μας διοίκησης, θέλουμε να έχουμε δημιουργήσει μια πόλη με νέα ταυτότητα και προοπτικές που ανοίγουν τα φτερά στους πολίτες της – και κυρίως στη νέα γενιά- για να κατακτήσουμε το μέλλον. Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε τη Λάρισα Μπροστά. Και όλοι μαζί θα το πετύχουμε», τονίζει η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά», με αφορμή την αυριανή εκδήλωση.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης, αναμένεται να παρουσιαστούν ονόματα υποψήφιων συμβούλων, που θα μετέχουν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Λάρισα Μπροστά». «Προχωράμε με το καλύτερο δυναμικό της πόλης μας, με ανθρώπους που έχουν εμπειρία, αλλά και με νέους που πλημμυρίζουν από ιδέες, ορμή και όρεξη για δουλειά. Κοινό χαρακτηριστικό όλων μας η πίστη στις δυνατότητες της πόλης μας», αναφέρει η κ. Καραλαριώτου.

«Ετοιμαζόμαστε για τη μάχη των δημοτικών εκλογών με μεγάλο μας όπλο την ενότητα και την πίστη μας σε ένα πρόγραμμα ανάπτυξης και δημιουργίας που θα ξανακάνει τη Λάρισα πρωτοπόρα πόλη σε ολόκληρη την Ελλάδα. Βρισκόμαστε ήδη σε διάλογο με τους πολίτες και τους φορείς της πόλης, με συναντήσεις, αλλά και καθημερινές επαφές.

Καταγράφουμε τα προβλήματά τους, ακούμε τις σκέψεις και τις προτάσεις τους για να τις συμπεριλάβουμε στο πρόγραμμά μας, που οι συνεργάτες μου κι εγώ, μαζί με εξειδικευμένους επιστήμονες, ετοιμάζουμε για την επόμενη μέρα.

Τώρα είναι η ώρα να ξεφύγουμε από τη στασιμότητα και να αλλάξουμε τη Λάρισα. Τώρα είναι η ώρα να πάμε τη Λάρισα μπροστά. Μπροστά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Μπροστά στην καινοτομία. Μπροστά σε θέματα αλληλεγγύης. Μπροστά στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. Μπροστά στην προστασία του περιβάλλοντος. Μπροστά στην ανάδειξη του πολιτισμού και του τουρισμού. Μπροστά στην ηλεκτρονική διοίκηση και στην πάταξη της γραφειοκρατίας. Μπροστά στην ασφάλεια των πολιτών», τονίζει η υποψήφια δήμαρχος.

ΖΩΝΤΑΝΑ

Να σημειωθεί ότι εκδήλωση, όπως και η ομιλία της υποψήφιας δημάρχου, Ρένας Καραλαριώτου θα μεταδίδεται ζωντανά, το βράδυ της Τετάρτης 30 Ιανουαρίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=8j4HeP_tf5M

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass