«Βασίλεψε» η Λαογραφική Ενωση «Αλησμόνητες πατρίδες»

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2019 15:32

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ιστορική-Λαογραφική Ένωση Λάρισας «Αλησμόνητες πατρίδες», σε αίθουσα στο «Ροδοπούλειο» , παρουσία μελών και φίλων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε η ανασκόπηση της προηγούμενης χρονιάς και παρουσιάστηκαν τα μελλοντικά σχέδια. Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πατέρας Νεόφυτος Μαχός της Ενορίας που είναι και ιδρυτικό μέλος της Ένωσης. Επίσης παρευρέθηκε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτρης Δεληγιάννης.

Εμφανίστηκαν η ορχήστρα του κ. Δημήτρη Μιχαλέ, ο λυράρης του Πόντου κ. Λάζαρος Καρυψιάδης και στο νταούλι ο Ανέστης Κουτσιούκης. Σημαντική ήταν η συμβολή των Θώμη Φωτίου, Ντέμης Γκουγκούδη, Σέλλης Φελλούς, Κατερίνας Χαριτοπούλου, Γωγώς Κοιλούκου, Δημήτρη Αλεξίου, Χρήστου Νάρη, Αχιλλέα Καλτσά. Στη γιορτινή εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη του αδελφοποιημένου Πολιτιστικού Συλλόγου Πυθιωτών Λάρισας «Οι Σελλοί του Ολύμπου», ο πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος της Ένωσης κ. Θωμάς Αστερίου και η κ. Λένα Ντουρουντάκη μέλος του Συλλόγου Κυπρίων Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass