Εκοψε πίτα ο Σύλλογος Γυναικών Γόννων

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2019 15:44

Γέμισε ασφυκτικά από γυναίκες των Γόννων και της περιοχής η μεγάλη αίθουσα του δημαρχείου στην κωμόπολη για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του νεοσύστατου Συλλόγου Γυναικών Γόννων.

Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε η δημοτική σύμβουλος κ. Γεωργία Τσιόπα, ενώ στη συνέχεια μίλησε η πρόεδρος του συλλόγου κ. Χρύσα Δήμου.

Την πίτα ευλόγησαν οι ιερείς του χωριού πατέρες Ιωάννης και Παύλος και ο πατέρας Βασίλειος.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, ο οποίος συγχάρηκε τις γυναίκες, διοίκηση και μέλη του νεοσύστατου συλλόγου σημειώνοντας μεταξύ άλλων:

«Δεν μπορείς να μην είσαι δίπλα τους και να μην στηρίζεις τις προσπάθειές τους, τον αγώνα που δίνουνε καθημερινά και αυτός δεν είναι άλλος από τον νεοσύστατο σύλλογο Γυναικών Γόννων.

Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής, ο εθελοντισμός υπάρχει ακόμη.

Έχουμε τον πήχη ψηλά και θέτουμε στόχο την ανάπτυξη του πολιτισμού σε κάθε γωνιά του δήμου μας. Για εμάς ο πολιτισμός είναι ένας βασικός πυλώνας ανάπτυξης».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Μανώλης, οι αντιδήμαρχοι κ. Χρήστος Τσούγιας και Αστέριος Σαΐτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γιώργος Νικολάου, Γιώργος Ντόντος, Δημήτρης Μαϊμάρης, Θωμάς Τζέκας και Αθαν. Καραναστάσης και ο πρόεδρος των Γόννων κ. Γιώργος Μπανιώρας.

Επίσης ο σύλλογος γυναικών παρέθεσε και δεξίωση στα μέλη και στις γυναίκες του χωριού με διαφορά εδέσματα που δημιουργήσανε οι ίδιες και ακολούθησε μουσική βραδιά με τη δημοτική ορχήστρα του κ. Χρήστου Τσουλούφα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass