«Η δυναμική των διαπροσωπικών σχέσεων στον εργασιακό χώρο»

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2019 16:28

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το προσωπικό των Δομών Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου υλοποιήθηκε επιτυχώς από το Ινστιτούτο Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης (ΙΨΑ) με επιστημονική υπεύθυνη την Ph.D, επίκ. καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, Αθηνά Μαρούδα – Χατζούλη

και τους επιστημονικούς συνεργάτες Έλλη Παπαδημητρίου ψυχολόγο - ψυχοθεραπεύτρια, Δήμητρα Παπαδήμα σύμβουλο Παιδιών και Εφήβων - ψυχοθεραπεύτρια και Σίλια Μπατρακούλη ψυχολόγο - ψυχοθεραπεύτρια Ενηλίκων Ζεύγους και Οικογένειας.

Το σεμινάριο περιλάμβανε 4 workshops με έναρξη τον Οκτώβριο του 2018 και ολοκλήρωση τον Ιανουάριο του 2019 και το παρακολούθησαν μέλη του διοικητικού προσωπικού της Διεύθυνσης Πρόνοιας και κοινωνικοί επιστήμονες του Συμβουλευτικού Σταθμού, του Κέντρου Κοινότητας και του παραρτήματος Ρομά, των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο, του Βοήθεια στο Σπίτι, του προγράμματος ΕΣΤΙΑ της ΔΗΚΕΛ και του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας.

Στόχος του προγράμματος ήταν οι εργαζόμενοι να αποκομίσουν οφέλη που θα τους βοηθήσουν να αναγνωρίσουν την ανθρώπινη διάσταση ενός οργανισμού ψυχικής υγείας, ο οποίος απαρτίζεται από τα ίδια τα μέλη και τις εργασιακές τους σχέσεις αλλά και να αντιληφθούν τη δημιουργικότητα ως απάντηση στην αλλαγή συνδεδεμένη με την ανάγκη για προσωπική ανάπτυξη, αναζήτηση γνώσης και την επιθυμία για άμιλλα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα – επιμόρφωση εργαζομένων εντάσσεται στις δράσεις για την προώθηση της διά βίου μάθησης στο πλαίσιο της «Λάρισα – Πόλη που Μαθαίνει» και υλοποιείται με την ευθύνη της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής Δ. Λαρισαίων και της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass