«Η Λαϊκή Ενότητα ή καταστροφή της χώρας»

«ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ» ΤΟΝΙΣΕ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΛΑΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2019 22:10

«Το δίλλημα των εθνικών εκλογών είναι: ή Λαϊκή Ενότητα ή καταστροφή της χώρας από το πολιτικό κατεστημένο των ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ. Όλοι αυτοί είναι ένα και μοναδικό κόμμα με πολλές συνιστώσες, δεν διαφέρουν στην πολιτική και ανταγωνίζονται μόνο για την καρέκλα, γι’ αυτό και με την ίδια ευκολία που βουλευτές πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ με την ίδια ευκολία πάνε και στη ΝΔ» τόνισε χθες από τη Λάρισα, ο γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο κ. Λαφαζάνης συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο Αγροτικής Πολιτικής της ΛΑΕ, Θανάση Πετράκο, επισκέφθηκε τα μπλόκα των αγροτών στο Αερινό και στον κόμβο της Νίκαιας ενώ είχε συνάντηση με μέλη του κόμματος.

Πλαισιωμένος από τοπικά στελέχη ο κ. Λαφαζάνης παραχώρησε χθες συνέντευξη Τύπου, στο ξενοδοχείο Μετροπόλ, με τον περιφερειακό σύμβουλο Δημ. Γιαλαμά να παρουσιάζει το πρόγραμμα της επίσκεψης του κλιμακίου της ΛΑΕ. Ο γραμματέας της ΛΑΕ σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις τόνισε πως «ζούμε τον απόλυτο εξευτελισμό ενός σάπιου, παρακμιακού και διεφθαρμένου πολιτικού κατεστημένου που κυβερνά και βουλιάζει τη χώρα. Οι ανταγωνισμοί τους είναι μόνο για την καρέκλα. Οποιοδήποτε από αυτά τα κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ έχουν την ίδια πολιτική».

Για να προσθέσει πως «ζούμε τη δημοκρατία και της γκαζόζας, των μεταγραφών, των παραιτήσεων και ξεπαραιτήσεων, της εξυπηρέτησης των μεγάλων συμφερόντων και των βουλευτών μιας χρήσεως». «Αποτελεί μείζον θέμα η αποκατάσταση της εθνικής ανεξαρτησίας και της δημοκρατία μας που έχει δολοφονηθεί» κατέληξε ο κ. Λαφαζάνης σημειώνοντας ότι «η ΛΑΕ δίνει τη μάχη να μπει στη Βουλή για να τερματισθεί η αυτοδυναμία της ΝΔ και να συντριβεί ο ΣΥΡΙΖΑ» καλώντας επίσης στη δημιουργία ενός «ενωτικού μετώπου όλων των γνήσιων αριστερών δυνάμεων, από το ΚΚΕ μέχρι την Πλεύση Ελευθερίας».

Στο πλαίσιο της συνέντευξης ο κ. Πετράκος παρουσίασε αναλυτικά τις θέσεις της ΛΑΕ για τους αγρότες για να καταλήξει υπογραμμίζοντας ότι «η Λαϊκή Ενότητα χαιρετίζει τους αγωνιζόμενους αγρότες και στηρίζει τα δικαία αιτήματά τους. Επιπλέον καταγγέλλει τις διώξεις σε βάρος των αγωνιζόμενων αγροτών και απαιτεί να ακυρωθούν τώρα». Τέλος, ο κ. Λαφαζάνης κατήγγειλε την κυβέρνηση καθώς μετατρέπει «τη Θεσσαλία σε ένα μεγάλο αμερικανοστρατιωτικό οικόπεδο».  

 

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass