Την υποψηφιότητα Παν. Γούλα στηρίζει η «Ανθρώπινη Πόλη»

«ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ» ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΕΚΤ. ΝΑΣΙΩΚΑΣ

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2019 22:11

Νέο τοπίο στο εκλογικό σκηνικό και δη στον χώρο της κεντροαριστεράς διαμορφώνει η απόφαση του πρώην πρύτανη του ΤΕΙ Θεσσαλίας Παν. Γούλα να κατέλθει στις εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος ενώ σήμερα και επίσημα - όπως ήταν αναμενόμενο - η παράταξη «Ανθρώπινη Πόλη» ανακοινώνει την υποστήριξή της.

Με τον απερχόμενο επικεφαλής της παράταξης, Έκτορα Νασιώκα, με δήλωσή του στην «Ε» να υπογραμμίζει πως «η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Γούλα για τον Δήμο Λαρισαίων είναι μια ευκαιρία για την πόλη μας».

Όπως είναι γνωστό στο εσωτερικό της παράταξης είχε κινηθεί η διαδικασία της διαδοχής Νασιώκα, με την υποψηφιότητα Γούλα – που είναι και μέλος της παράταξης – να διευκολύνει τις εξελίξεις με δεδομένη την απόφαση καθόδου της παράταξης στις εκλογές. Παράταξη που θα τύχει της στήριξης και όλων όσοι διαφωνούν με την απόφαση του ΚΙΝΑΛ να στηρίζει την υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Απ. Καλογιάννη.

ΣΤΗΡΙΞΗ

«Η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη "Ανθρώπινη Πόλη", όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της, «πιστή στην ιδρυτική της διακήρυξη, στις αρχές και στις αξίες της και κυρίως στη σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας που απέκτησε με τους πολίτες της Λάρισας τα πέντε χρόνια της ύπαρξής της, ανακοινώνει σήμερα την ισχυρή απόφασή της να στηρίξει τον υποψήφιο δήμαρχο της Λάρισας Παναγιώτη Γούλα.

Ο Παναγιώτης Γούλας, πρώην πρύτανης του ΤΕΙ Θεσσαλίας, ένας πνευματικός άνθρωπος με τεράστια πολιτική, κοινωνική, επαγγελματική και πολιτιστική εμπειρία, έχει όλα τα εχέγγυα να συμβάλει αποφασιστικά στο να ξεφύγει η πόλη μας από τη σημερινή μετριότητα και να χαράξει τον δικό της δρόμο για μια Λάρισα σύγχρονη, ανεπτυγμένη και πραγματικά ανθρώπινη για όλους τους πολίτες της.

Οι αρχές και οι αξίες που διέπουν κάθε πράξη και κάθε ενέργεια στον δρόμο της ζωής του Παναγιώτη, μαζί με τις ρεαλιστικές αλλά και πρωτοπόρες προγραμματικές θέσεις του, όπως αυτές καταγράφονται ανάγλυφα και στη σεμνή δήλωση υποψηφιότητας που υπέβαλε ενώπιον των Λαρισαίων πολιτών, αγγίζουν κατά τη γνώμη μας, κάθε ελεύθερη σκέψη. Εμπνέουν όλους όσοι ανησυχούν για το μουντό σήμερα και οραματίζονται ένα τελείως διαφορετικό αύριο.

Συγκινούν τους νέους και τις παραγωγικές δυνάμεις της πόλης μας, τους προτρέπουν να συμμετάσχουν ενεργά σε κάθε έντιμη προσπάθεια προόδου και τους πείθουν να παλέψουν για να υπηρετήσουν τα όνειρά τους. Να ξανασκεφθούν πως ο ρομαντισμός και η ευαισθησία δεν εξέλιπαν τελείως από την πολιτική ζωή.

Η «Ανθρώπινη Πόλη» στηρίζει και ενσωματώνεται στην προσπάθεια του Παναγιώτη Γούλα στον Δήμο Λαρισαίων. Καλεί τα μέλη, τους φίλους της και όλους όσοι την εψήφισαν στις περασμένες εκλογές, να συστρατευτούν ενεργά στο πλευρό του. Απευθύνει όμως κάλεσμα και σε όλους τους Λαρισαίους, στον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά, ανεξάρτητα από ιδεολογικές ή άλλες διαφορές, να σταθούν και να εξετάσουν επισταμένως την προσπάθεια του Παναγιώτη Γούλα και ξεπερνώντας τις όποιες αναστολές να κάνουν αυτή την προσπάθεια δική τους προσωπική υπόθεση» καταλήγει η ανακοίνωση της παράταξης.

ΔΗΛΩΣΗ ΝΑΣΙΩΚΑ

Με αφορμή την εξέλιξη, ο δημοτικός σύμβουλος Εκτ. Νασιώκας σε δήλωσή του σημειώνει πως «η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Γούλα για τον Δήμο Λαρισαίων είναι μια ευκαιρία για την πόλη μας. Ο Παναγιώτης όπου δοκιμάστηκε πέτυχε και αποτελεί ένα κόσμημα για τη Θεσσαλία. Προσωπικά μας συνδέει μια αδιατάραχτη φιλία και πολιτική συμπόρευση σαράντα ετών, αλλά και τα κοινά μας βιώματα που στηρίζονται στην κοινή μας καταγωγή, που διαμόρφωσαν σε μεγάλο βαθμό την προσωπικότητά μας.

Ο Παναγιώτης Γούλας συνεχίζει και διευρύνει σήμερα την προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2014 με την «Ανθρώπινη Πόλη», πάντα στις ίδιες αρχές και αξίες. Είμαι σίγουρος πως οι πολίτες της Λάρισας θα επιδοκιμάσουν τη σημαντική αυτή προσπάθεια και με μπροστάρη τον Παναγιώτη θα ανοίξει ένας νέος κύκλος για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή μας» καταλήγει ο κ. Νασιώκας.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass