Σύλλογοι κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και χορεύουν

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2019 15:00

* Σήμερα Κυριακή 3 Φεβρουαρίου

Ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Γεωργίου Δήμου Κιλελέρ κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα, στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού στις 11 π.μ.

-Ο Σύλλογος Φίλων Λαϊκής Παράδοσης θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στo κέντρο «Ανεμόμυλος» στις 12.30 μ.μ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ζωντανή μουσική με παραδοσιακό και λαϊκό πρόγραμμα. Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 6947-266.937.

- Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόβει στις 11 το πρωί ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης, στο Πνευματικό Κέντρο. Νωρίτερα, στις 10 το πρωί θα τελεστεί στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Φαλάνης αρτοκλασία υπέρ υγείας των εθελοντών αιμοδοτών.

-Ο Σύλλογος Εστία Παράδοσης και Πολιτισμού «Ο Αμπελώνας» θα πραγματοποιήσει την ετήσια χοροεσπερίδα του στο κέντρο «Νεράιδα» στον Αμπελώνα στις 6.30 μ.μ. Στην εκδήλωση θα υπάρχει παραδοσιακή μουσική και λαϊκό πρόγραμμα με την ορχήστρα του Γιάννη Ζιάκου. Δηλώσεις συμμετοχής 6973-311.047.

-Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλλας» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα, στις 6 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγιάς «Χρυσαλλίδα».

-Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρνάβου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στη 1 μ.μ. στο κέντρο δεξιώσεων «Ανδρομέδα», στον Προφήτη Ηλία Τυρνάβου. Για κρατήσεις θέσεων τηλ. 6936-793.517.

- Ο Σύλλογος Αβέρωφ «Θετταλός» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κέντρο «Λιόγερμα» και ώρα 12 μ. Την εκδήλωση θα «ντύσει» μουσικά το συγκρότημα «Χάλκινα Ηχοχρώματα».

-Η Ομάδα των φίλων του βουνού και του δάσους του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης διοργανώνει πεζοπορία και κοπή πίτας στο καταφύγιο-παρατηρητήριο. Η πεζοπορία θα ξεκινήσει στις 9 π.μ. από τον χώρο της Αγίας Παρασκευής Τσαριτσάνης. Η κοπή πίτας θα γίνει στις 11 π.μ. Τηλ. επικοινωνίας. 6974-083.557.

-Ο Σύλλογος Γυναικών Ανάβρας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Πνευματικό Κέντρο Ανάβρας, στις 5 μ.μ. και αμέσως μετά θα γίνουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

-Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλκαζάρ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο κέντρο δεξιώσεων «Κιβωτός» (Βερμίου 2 και Πάρνηθος) στις 11.30 π.μ.

-Την ετήσια εκδήλωση χορού και κοπής πίτας διοργανώνει ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Λάρισας και Περιχώρων στις 12 μ. στο κέντρο «Κτήμα Βερσαλίες» (5ο χλμ. Λάρισας-Αμπελώνα).

-Ο Πανελλαδικός Σύλλογος Συνταξιούχος ΔΕΗ Ν. Λάρισας θα πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στη 1 μ.μ. στο κέντρο «Αετών Μέλαθρον» στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων. Μετά την κοπή της πίτας θα ακολουθήσει γλέντι. Λεωφορεία θα αναχωρήσουν από την περιοχή της Λάρισας, Καρδίτσης και Αμοργού, στις 12 μ.

-Ο Πιερικός Σύλλογος Ν. Λάρισας «Ολύμπιος Ξένιος Ζευς» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στη 1 μ.μ. στο κέντρο «Λαδόξυδο» (επί της οδού Καρδίτσης).

 

*Μεθαύριο Τρίτη 5 Φεβρουαρίου

-Ο Σύνδεσμος Τουριστικών γραφείων Νομού Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 9 μ.μ. στην ταβέρνα «Μεζέ - Μεζέ» (Φιλελλήνων 60) στο Φρούριο. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2410-253.186.

* Άλλες ημέρες…

-Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος διοργανώνει συνεστίαση των μελών και των φίλων με κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου και ώρα 12 μ. στο κέντρο «Φιλελλοίνων» στο Φρούριο. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6948-284.209 (Θανάσης Ντρογκούλης).

-Η Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου και ώρα 9 μ.μ. στο μπαράκι “30 URBAN bar & tales” (Παπαφλέσσα 30, Φρούριο) στη Λάρισα.

-Ο Σύνδεσμος Καρδιοπαθών «Ο Αγιος Αχίλλιος» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου και ώρα 7.30 μ.μ. στην ταβέρνα «Μεζέ-Μεζέ» (Φιλελλήνων 60) στον λόφο του Φρουρίου. Θα ακολουθήσει πλούσιο γλέντι. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2410-615.248, 2410-615.261, 2410-616.609.

-Ο ετήσιος χορός με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας θα γίνει την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου και ώρα 10.30 μ.μ. στον «Μύλο 1927». Για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 2410-254.888 και 6938-190.703.

-Ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος Αετομηλητσιωτών «Το Ντένισκο» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο κέντρο «Λιόγερμα» (δρόμος Λάρισας-Αμπελώνα). Στην εκδήλωση θα υπάρχει δημοτική μουσική και πλούσια λαχειοφόρος.

-Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Χειμαδίου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου και ώρα 9 μ.μ. στην ταβέρνα «Τα Πλατάνια» στο Πουρνάρι Δ. Τεμπών. Τους παρευρισκομένους θα διασκεδάσει η ορχήστρα του Άγγελου Ζέρβα.

-Ο Μορφωτικός - Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ελάτειας διοργανώνει τον ετήσιο χορό του το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου και ώρα 9 μ.μ. στην ταβέρνα του «Λευτέρη» στην Ελάτεια. Θα τιμηθούν τα παιδιά του χωριού που έχουν περάσει σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

-Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Λάρισας για την ψυχαγωγία των μελών του και σύμφωνα με τα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα διοργανώνει χοροεσπερίδα και κοπή βασιλόπιτας στις 9 Φεβρουαρίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 8 μ.μ. στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να προμηθευτούν έγκαιρα κάρτες εισόδου από το Γραφείο του Συνδέσμου (Κύπρου 80 - 3ος όροφος).

-Ο Σύλλογος Ανατολιτών «Ιωάννης ο Πρόδρομος» κόβει την πίτα του και κάνει την ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο κέντρο «Palladium» (1ο χλμ. Λάρισας-Γιάννουλης).

-Ο Σύλλογος Γυναικών Αμπελοκήπων Λάρισας διοργανώνει την ετήσια κοπή πίτας την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 8 μ.μ. στο μεζεδοπωλείο «Λούκουλος» (Βενιζέλου 129, έναντι Α’ Αρχαίου Θεάτρου). Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6936-185.679, κ. Αθηνά Γερμάνη.

-Ο Σύλλογος Φιλοτελιστών Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 11 π.μ. στον 3ο όροφο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44). Η εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοιχτή σε όλους.

-Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αχιλλείου κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 11 π.μ. στο καφενείο του χωριού.

-Το Περιφερειακό Τμήμα των Συνταξιούχων ΟΤΕ Λάρισας διοργανώνει  την ετήσια χοροεσπερίδα - κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο κέντρο «Αστέρας» (5ο χλμ. Λάρισας – Αμπελώνα), την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 12.30 μ.μ. Στην εκδήλωση θα γίνει και η βράβευση των παιδιών, μελών του Συλλόγου, που πέτυχαν στις εξετάσεις του ακαδημαϊκού έτους 2018 – 2019 στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι της χώρας.

-Ο Σύλλογος Σερραίων Νομού Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 12 μ. στο κέντρο διασκέδασης «Palladium» (1ο χλμ. Λάρισας - Γιάννουλης). Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Σύλλογος θα τιμήσει τα παιδιά μελών που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Τηλέφωνα επικοινωνίας: Παπαδόπουλος Δημήτρης 6983-500.414, Αναστασιάδης Αθανάσιος 6976-604.411.

-Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Προσωπικού Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων Ν. Λάρισας πραγματοποιεί για τα μέλη και τους φίλους την καθιερωμένη κοπή πίτας την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 11.30 π.μ. στο κέντρο «Κτήμα Βερσαλίες» (5ο χλμ. Λάρισας-Αμπελώνα).

-Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων Λαρισαίων Σιδηροδρομικών «Ο Άγιος Φίλιππος» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στο κοσμικό κέντρο «Χρυσό Τζάκι». Για πληροφορίες υπάρχουν τα τηλέφωνα: 2410-234.083, 6977-744.376, 6945-636.829 και 6977-137.255.

-Ο Σύλλογος «Πανθεσσαλική Ενωση Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου (Γαριτσίου και Επισκοπής). Είσοδος ελεύθερη.

-Η Επαγγελματική Ένωση Δήμου Αγιάς θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, στη 1 το μεσημέρι, στο cafe-ουζερί PERFETTO στην Αγιά (οδός Λαρίσης 12).

-Η Ομάδα Συνεργασίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού διοργανώνει αποκριάτικο απογευματινό την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου και ώρα 7 μ.μ. στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass