Εκδήλωση για εξαρτήσεις εφήβων από ηλεκτρονικά παιχνίδια

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ «ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ»

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2019 15:38

Εκδήλωση με θέμα ζητήματα εξάρτησης των εφήβων από τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και άλλες ριψοκίνδυνες συμπεριφορές ή κινδύνους στο διαδίκτυο διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Λυκείου Λάρισας σε συνεργασία με το σχολείο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο αύριο Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι, με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2019 και το σύνθημα της Ημέρας: «Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο».

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Σιώμος, ψυχίατρος παιδιών και εφήβων, διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Θα αναπτύξει το θέμα «Η διαταραχή ηλεκτρονικού παιχνιδιού ως μια νέα ψυχική νόσος στο ICD-11. Όταν το παιχνίδι γίνεται εξάρτηση: Η περίπτωση του Fortnite».

Στο πλαίσιο αυτό επίσης μαθητές - μέλη της Ομάδας Αγωγής Υγείας του 5ου Λυκείου θα ενημερώσουν για θέματα ριψοκίνδυνων συμπεριφορών ή κινδύνων στο διαδίκτυο για τα οποία υπάρχει άγνοια ή ελλιπής γνώση ή υποβάθμιση, όπως cyber bullying, sexting, grooming, ρητορική μίσους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass