Ο Κατσιαντώνης τα βάζει με την Εθνική Τράπεζα για τον χάρτη!

ΓΙΑΤΙ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΓΔΜ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2019 16:14

Με την Εθνική Τράπεζα τα βάζει ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κατσιαντώνης καθώς όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του "αναγνωρίζει" την ΠΓΔΜ ως Μακεδονία σε χάρτη που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα της.

«Φαίνεται ότι οι διοικούντες στην Εθνική Τράπεζα- εμπνευστές αυτού του χάρτη ακολουθούν το φιάσκο που ξεκίνησε η κυβέρνηση, χαρίζοντας απλόχερα το όνομα "Μακεδονία" στους Σκοπιανούς. Γιατί τελικά ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν κάποιοι αφού καταργούν προκλητικά μέσα σε λίγες μόνο μέρες το Βόρεια.

Και τελικά τι μένει; Μακεδονία! Μπράβο! Αυτή είναι διπλωματία κυρίες και κύριοι. Απλά αίσχος. Ή μήπως τελικά όλα γίνονται με τις ευλογίες της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού, κάνοντας εν τέλει τα χατίρια των γειτόνων για να πάρουν τα ηνία της Μακεδονίας, ονοματολογικά και όχι μόνο;

Κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, για να μην χάσουν κάποιοι τον ύπνο τους και σας το υπογράφω ότι ο ελληνικός λαός δεν θα είναι αυτός που θα χάσει τον ύπνο του, αλλά όλοι εσείς που ξεπουλάτε όσο-όσο κάθε πολιτιστική, εθνική και ιστορική ταυτότητα της χώρας μας» καταλήγει ο Λαρισαίος βουλευτής στην ανακοίνωσή του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass