Το «Ποτάμι» συντάσσεται με τον δήμαρχο Απ. Καλογιάννη

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗ «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ» Η ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΤΣΟΥΡΑ

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2019 22:10

«Σεβόμαστε τον θεσμικό ρόλο όλων των κομμάτων και βεβαίως θεωρούμε πως η αυτοδιοικητική μας παράταξη ενισχύεται μεν, αλλά ο πυρήνας των αποφάσεών τους παραμένει μέσα στο Δημαρχείο και τη δημοτική μας ομάδα και μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της πόλης.

Με αυτό το πνεύμα, βρίσκουμε μία κοινή ρότα και το «Ποτάμι» θα συμμετέχει στον αυτοδιοικητικό συνδυασμό μας» τόνισε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, μετά τη συνάντηση που είχε χθες με τοπικά στελέχη του κόμματος, το «Ποτάμι».

Συνάντηση στο πλαίσιο της οποίας οριστικοποιήθηκε ότι η λογίστρια - φοροτεχνικός και στέλεχος του κόμματος, Νίκη Κατσούρα θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων» του δημάρχου Απ. Καλογιάννη, η πρώτη υποψηφιότητα του συνδυασμού που ανακοινώνεται επισήμως.  

Όπως είναι γνωστό, το «Ποτάμι» είχε προ ημερών ανακοινώσει τη στήριξή του στην υποψηφιότητα Καλογιάννη και στο πλαίσιο αυτό αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον περιφερειακό γραμματέα Θεσσαλίας του κόμματος, Δημ. Σακατζή, τον γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης Λάρισας του κόμματος Κων. Ιακωβάκη και το μέλος της Μεγάλης Συνάντησης Αντιπροσώπων του κόμματος, Νίκη Κατσούρα συναντήθηκαν χθες με τον δήμαρχο.

Με τον κ. Καλογιάννη σε δήλωσή του να σημειώνει, μεταξύ άλλων, πως «σεβόμαστε τον θεσμικό ρόλο όλων των κομμάτων και βεβαίως θεωρούμε πως η αυτοδιοικητική μας παράταξη ενισχύεται μεν, αλλά ο πυρήνας των αποφάσεών τους παραμένει μέσα στο Δημαρχείο και τη δημοτική μας ομάδα και μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της πόλης. Με αυτό το πνεύμα που έχω εκφράσει προς όλες τις πλευρές, βρίσκουμε μία κοινή ρότα και το «Ποτάμι» θα συμμετέχει στον αυτοδιοικητικό συνδυασμό μας με την κ. Κατσούρα η οποία θα δώσει τον δικό της αγώνα».

Η κ. Κατσούρα δήλωσε πως «το "Ποτάμι" δίνει τη στήριξή του στον κ. Καλογιάννη και τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων» για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης, για την προώθηση της εξωστρέφειάς της και την ανάδειξη των ικανοτήτων της, αναγνωρίζοντας το έργο του στον Δήμο αλλά και τα αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά της παράταξης που ηγείται».

Επίσης ο κ. Σακατζής, διευκρινίζοντας ότι η συνάντηση ήταν ενταγμένη στην απόφαση του κόμματος για την επίσημη στήριξη του νυν δημάρχου και της Συμπαράταξης Λαρισαίων, τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο δήλωσε πως «το "Ποτάμι" αναγνωρίζει τη σοβαρή δουλειά στον Δήμο Λαρισαίων που γίνεται από τον δήμαρχο Απ. Καλογιάννη και τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων». Στο ψηφοδέλτιο της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» θα μετάσχει η κ. Νίκη Κατσούρα. Το κόμμα μας συντάσσεται και συμπορεύεται με όλες του τις δυνάμεις για τη στήριξη και την ανάδειξη του πλούσιου και πολυεπίπεδου έργου του δημάρχου στο πλαίσιο της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» ως γνήσιας αυτοδιοικητικής κίνησης».

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass