Επεσε η… σημαία στη συνάντηση βεσπών Λάρισας

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΒΕΣΠΙΣΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΣΤΟΝΗ ΤΩΝ ΗΠΑ!

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2019 15:04

Με επιτυχία έπεσε η… καρό σημαία της λήξης της τριήμερης πανελλήνιας χειμερινής συνάντησης βέσπας που πραγματοποιήθηκε από την περασμένη Παρασκευή έως και προχθές Κυριακή.

Διακόσιοι είκοσι πέντε συμμετέχοντες από Χανιά, Αθήνα, Κοζάνη, Σέρρες, Λαμία, Πάτρα, Τρίκαλα, Πτολεμαΐδα και αλλού -με 100 βέσπες- είδαν τις ομορφιές της Λάρισας, περιηγήθηκαν σε σημεία αρχαιολογικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, αλλά και γνώρισαν τη νυχτερινή ζωή της πόλης. Η πόλη κέρδισε εκατοντάδες πρεσβευτές του πολιτισμού της και της κουλτούρας της που θα μεταδώσουν το μήνυμά της όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, αφού συμμετείχαν και βεσπίστι από τη Γαλλία, τη Βουλγαρία, τη Σερβία αλλά από τη Βοστόνη των Ηνωμένων Πολιτειών! Το Σάββατο οι λάτρεις των πολύχρωμων και στολισμένων με λογής λογής πλουμιδιών «σφηκών» -όπως είναι το προσωνύμιό τους λόγω της ομοιότητάς τους με το συγκεκριμένο έντομο- αφού ξεναγήθηκαν στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας, και είδαν από μέσα το Αρχαίο Θέατρο Λάρισας, περιηγήθηκαν στην πόλη, ενώ το βράδυ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους με τον τυχερό να είναι από το Βέσπα Κλαμπ Πειραιά, με τη διασκέδαση να κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Την Κυριακή, τελευταία μέρα της συνάντησης, οι βεσπίστι αποχαιρετίσθηκαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το καλοκαίρι και την τριήμερη θερινή συνάντηση βέσπας που θα γίνει στα παράλια του νομού. Στο επανειδείν…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass