Σύλλογος Καλαρρυτινών Λάρισας

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2019 15:42

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 40ή χοροεσπερίδα και η κοπή πίτας του Συλλόγου Καλαρρυτινών Λάρισας. Η πρόεδρος κ. Ευαγγελία Τσόκα στον χαιρετισμό της αφού ευχήθηκε "Καλή Χρονιά", ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και τη στήριξη τους στον Σύλλογο.

Ανακοίνωσε επίσης ότι στο πλαίσιο  του εορτασμού των 40 χρόνων του Συλλόγου  θα ονοματοδοθεί δρόμος της Λάρισας σε οδό "ΚΑΛΑΡΡΥΤΩΝ". Επίσης ανακοινώθηκε σειρά εκδηλώσεων που διοργανώνονται στο πλαίσιο του επετειακού για τον Σύλλογο έτους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα χορευτικά του συλλόγου, που χόρεψαν χορούς από τους Καλαρρύτες και την Ήπειρο και εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα όλων.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Καλογιάννης Απόστολος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Λαδόπουλος Γεώργιος, ο αντιδήμαρχος κ. Αδαμόπουλος Θάνος, η πρόεδρος της 4ης Κοινότητας Λάρισας κ. Αργυροπούλου Ευαγγελία, ο δημοτικός σύμβουλος Β. Τζουμέρκων κ. Κότσιας Γεώργιος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Παιδής Αθανάσιος, η επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δ. Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου, οι πρώην πρόεδροι του συλλόγου κ.Κοταρέλας Χρήστος και Σακογιάννης Απόστολος. Επίσης  πολιτευτές, εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και πολλοί συγχωριανοί και φίλοι του Συλλόγου.

Το Δ.Σ ευχαριστεί όλους για την παρουσία τους καθώς επίσης  και τους χορηγούς και όλους όσους πρόσφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο. Επίσης ευχαριστεί τους χορευτές, τους χοροδιδασκάλους Μπακαγιάννη Φωτεινή και Καραβασίλη Σωτήρη καθώς και τους εξαίρετους μουσικούς Σακαβίτση Σωτήρη, Αγγέλη Γιώργο, Μπακαγιάννη Βασίλη, Ρούμπο Νίκο, Παπαδημητρίου Κώστα, Ρούμπο Θάνο και Τσόκα Κώστα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass