Σύλλογοι κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και χορεύουν

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2019 15:00

*Σήμερα

-Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιεί ο συνδυασμός «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» του δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7:30 στον Πυργετό στο καφέ «FORUM» του Ιωάν. Παπαγεωργίου.

-Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της θα κόψει η ΔΑΚΕ ΠΕ Λάρισας στις 7.30 μ.μ. στο καφέ-μεζεδοπωλείο «Πανελλήνιο» (Κούμα 4, Κεντρική πλατεία).

*Αύριο Σάββατο 16 Φεβρουαρίου

-Ο Σύλλογος «Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου (Γαριτσίου και Επισκοπής). Είσοδος ελεύθερη.

-Τον ετήσιο χορό του θα πραγματοποιήσει ο Μορφωτικός Λαογραφικός Σύλλογος Σμιξιωτών «Η ωραία Βασιλίτσα» στις 9 μ.μ. στο κέντρο «Αστέρας» (5ο χλμ. Λάρισας-Αμπελώνα).

-Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στις 8.30 μ.μ., στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας. Θα γίνει και η κλήρωση της λαχειοφόρου, που περιλαμβάνει πολλά δώρα. Πληροφορίες: Αργύρης Γιουρούκης ή Βασίλης Καραβίδας, τηλέφωνα 6957-509.469 και 6938-9445.95, αντίστοιχα.

-Το Σωματείο Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας του Νομού Λάρισας προσκαλεί τους εργαζόμενους του κλάδου να παρευρεθούν στην ετήσια κοπή πίτας που θα πραγματοποιηθεί στις 9.30 μ.μ. στις «Μουσικές Διαδρομές».

-Ο Σύλλογος Κρανιωτών Λάρισας και περιχώρων «Η Ξηροκρανιά» θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό του στις 8 μ.μ. στο οικογενειακό κέντρο διασκέδασης «Λιόγερμα» (5ο χλμ. Λάρισας- Αμπελώνα). Την εκδήλωση θα ντύσει μουσικά η ορχήστρα του Κώστα Κωστούλη. Θα υπάρχει λαχειοφόρος με πλούσια δώρα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στα Α.Ε.Ι. – Τ.Ε.Ι. και στα αθλήματα του έτους 2018, ενώ θα χορέψουν και τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου. (Οσοι έχουν παιδιά επιτυχόντα σε Α.Ε.Ι – Τ.Ε.Ι. να επικοινωνούν με τον Λάμπρο Γκονέλα στο τηλέφωνο 6976-497616 προκειμένου να βραβευτούν.)

-Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων ν. Λάρισας θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό του και την κοπή της πίτας στις 8.30 στο κέντρο «Palladium», με ζωντανή μουσική.

* Μεθαύριο Κυριακή 17 Φεβρουαρίου

-Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στη 1 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Divani Palace Larissa» (αίθουσα «Αριστοτέλης»), ενώ θα ακολουθήσουν βραβεύσεις Αριστείας και γεύμα.

-Ο Σύλλογος Γυναικών Χαράς θα κόψει πίτα στις 7.30 μ.μ. στην ταβέρνα «Το Χρυσό Τζάκι» (1ο χλμ. Λάρισας-Θεσσαλονίκης).

-Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Παραλίων Ν. Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 7 μ.μ. στο καφέ «Κονέ» στην Αγιά.

-Η αναβληθείσα εκδήλωση για την ετήσια κοπή της βασιλόπιτας και τις βραβεύσεις αριστούχων και αιμοδοτών, του «Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Τεχνικού Σώματος Περιφέρειας Θεσσαλίας» θα πραγματοποιηθεί στις 12 μ., στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας (ΛΑΦΛ).

-Ο Σύλλογος Γυναικών Μικρού Βουνού θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην αίθουσα του Σχολείου στις 11 π.μ. Συγχρόνως θα διεξαχθούν και εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Οι ενδιαφερόμενες για υποψηφιότητα μπορούν να το δηλώσουν το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6907-584203. Για τη μεταφορά των μελών θα υπάρχει λεωφορείο από τη Λάρισα.

-Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος των εν Λαρίση Αγιωργητών Καρδίτσας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 10.30 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου, Βενιζέλου 153.

-Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δικαστικών Υπαλλήλων Ν. Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 8.30 μ.μ. στη μουσική ταβέρνα «μεζέ-μεζέ» (Φιλελλήνων 60, Φρούριο). Το γεύμα είναι δωρεάν για τα μέλη.

- Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Τυρνάβου και Περιχώρων διοργανώνει τον ετήσιο χορό και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στις 12 το μεσημέρι, στο κέντρο «Ανδρομέδα» στον Προφήτη Ηλία Τυρνάβου. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με την ορχήστρα «Λαρισαϊκή Κομπανία» του Σπύρου Μητρούλα.

-Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων Συνταξιούχων Ομίλου ΔΕΗ Λάρισας κόβει πίτα στις 12.30 το μεσημέρι στο κέντρο «Palladium» (2ο χλμ. Λάρισας-Γιάννουλης).

-Ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Λάρισας θα πραγματοποιήσει, στις 9 μ.μ. στην ταβέρνα «Του Κορώνα» εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας.

-Η Επαγγελματική Ένωση Δήμου Αγιάς θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στη 1 το μεσημέρι, στο cafe-ουζερί PERFETTO στην Αγιά (οδός Λαρίσης 12).

* Άλλες ημέρες

-Η Ενωση Γυναικών Λάρισας-μέλος ΟΓΕ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, στις 6 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ» (οδός Ρούσβελτ 14). Θα γίνει λαχειοφόρος και το μπαζάρ γλυκών.

-Η Ομάδα Συνεργασίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού διοργανώνει αποκριάτικο απογευματινό την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου και ώρα 7 μ.μ. στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας.

-Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Οργάνωσης (Παπαναστασίου 52, 3ος όροφος, γραφείο 10) θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους τα μέλη και οι φίλοι της ΠΟΑΕΑ Λάρισας.

-Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέριο στο κέντρο «Δροσούλα» στη Γιάννουλη θα κόψει πίτα το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ-ΤΣΑ Λάρισας. Παράλληλα, θα γίνει και η Γενική Συνέλευση του Σωματείου.

-Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Ειδικών Σχολείων Ιδρυμάτων-Θεραπευτηρίων και Ατόμων με Αναπηρίες (ΑμεΑ) Ν. Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 24 Φεβρουαρίου και ώρα 11.30 π.μ. στο κέντρο «Χρυσό Τζάκι». Την εκδήλωση θα ντύσει μουσικά ορχήστρα.

 -O Σύλλογος των Απανταχού Διαμενόντων Γριζανιτών Νομού Τρικάλων με έδρα τη Λάρισα, στις 6 μ.μ., την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του 3ου ορόφου του Επιμελητηρίου Λάρισας, (Παπακυριαζή 44), πραγματοποιεί την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass