Μ. Βαρβιτσιώτης: Ανασχηματισμός με πολιτικούς από τα «αζήτητα»

ΤΟΝΙΣΕ ΣΕ ΣΥΝΕNΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΔΕ

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2019 16:04

Ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στην κυβερνητική πολιτική εμφανίστηκε χθες ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής και βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Αθηνών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Σε συνέντευξή του από τα γραφεία της ΝΟΔΕ Λάρισας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στον νομό, με αφορμή την ετήσια χοροεσπερίδα της ΔΗΜΤΟ Ελασσόνας, κάλεσε τον ελληνικό λαό να στηρίξει τη ΝΔ στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, αποδόμησε τον νέο κυβερνητικό ανασχηματισμό τονίζοντας πως φέρνει στο προσκήνιο πολιτικούς από «τα αζήτητα» και τάχθηκε υπέρ μιας σωστής και δίκαιης αναδιανομής του αριθμού των προσφύγων.

Να σημειωθεί πως παρόντες στη συνέντευξη ήταν οι βουλευτές Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας και Γιώργος Κατσιαντώνης, καθώς και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χρήστος Καπετάνος.

Παρενθετικά να σημειώσουμε πως ο κ. Χαρακόπουλος καυτηρίασε «το γεγονός ότι δεν υπήρξε διάψευση στις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για τη δημιουργία νέας δομής, δεύτερου κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στον νομό της Λάρισας, στα όρια του Δήμου Τεμπών». Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως για το θέμα υπήρξε ενημέρωση του κ. Βαρβιτσιώτη από τον πρόεδρο κ. Θανάση Νταβούρα και το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass