Επιτυχόντες του ΑΣΕΠ περιμένουν πρόληψη...

ΑΠΟ ΤΟ 2017 ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2019 15:34

Σε αναμονή πρόσληψης από το 2017 βρίσκονται 132 επιτυχόντες συμβασιούχοι στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας (για καθαριότητα, φύλαξη και σίτιση), ανακοινώνουν οι επιτυχόντες και μη προσληφθέντες και υποστηρίζουν τα εξής:

«Χωρίς ίχνος ντροπής ο διοικητής των δύο νοσοκομείων της Λάρισας, κ. Νάνος, που επί δύο ολόκληρα χρόνια μάς υποσχόταν δημόσια κάθε φορά που τον επισκεπτόμασταν ότι είναι θέμα χρόνου να προχωρήσει στην πρόσληψή μας (132 επιτυχόντες συμβασιούχοι στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του Φλεβάρη του 2017, στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας για καθαριότητα, φύλαξη και σίτιση), ανακοίνωσε τελικά πριν λίγες μέρες ότι με απόφαση του Δ.Σ των νοσοκομείων, ακυρώνει τον συγκεκριμένο διαγωνισμό και την πρόσληψή μας και θα προκηρύξει νέο, χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Τέτοιο ξεδιάντροπο εμπαιγμό και αναλγησία δεν έχουμε ξανασυναντήσει ποτέ. Ο διοικητής των νοσοκομείων της Λάρισας ξεπέρασε κάθε όριο, εμπαίζοντας 132 επιτυχόντες στον διαγωνισμό που ψάχνουμε έστω και μία θέση ολιγόμηνης απασχόλησης στα νοσοκομεία ή οπουδήποτε αλλού για να επιβιώσουμε εμείς και οι οικογένειές μας. Και τώρα μας πετάει κατάμουτρα ότι θα προχωρήσει ετσιθελικά και παράνομα στην ακύρωση του διαγωνισμού και στην μη πρόσληψή μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass