Σύλλογοι κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και χορεύουν

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2019 15:34

-Ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος Σπηλιωτών "Ο Κίσσαβος" θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σήμερα στις 9 μ.μ. στο «Χρυσό Τζάκι».

-Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας» κόβει πίτα σήμερα και ώρα 10:30 μ.μ. στη μουσική σκηνή «Μύλος 1927».

-Σήμερα στις 8.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο «Palladium» η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Αργιθεατών ν. Λάρισας «Ο Άγιος Νικόλαος» με παραδοσιακή αργιθεάτικη ορχήστρα. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6978-766.125.

- Σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο κέντρο «Δροσούλα» στη Γιάννουλη θα κόψει πίτα το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ-ΤΣΑ Λάρισας. Παράλληλα, θα γίνει και η γενική συνέλευση του σωματείου.

-Αύριο Κυριακή 24 Φεβρουαρίου και ώρα 6 μ.μ. στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο θα πραγματοποιηθεί η κοπή πίτας των Λεσχών Πολιτισμού Δήμου Λαρισαίων (παιδικών και εφηβικών τμημάτων). Στην εκδήλωση η συγγραφέας και παιδαγωγός Λητώ Τσακίρη - Παπαθανασίου σε συνεργασία με τη μουσικό κ. Ελένη Σαμαρίνα δραματοποιούν και ερμηνεύουν τραγούδια από τα μουσικά της παραμύθια. Θα συμμετέχουν οι μουσικοί Γιάννης Κοτσερίδης και Έλενα Γκάντζα, επί σκηνής μαζί με τη συγγραφέα και η εκπαιδευτικός Σεβαστή Γκιέργκη.

-Ο Ελληνο-Βρετανικός Σύνδεσμος θα κόψει τη βασιλόπιτα αύριο Κυριακή 24 Φεβρουαρίου και ώρα 11.30 στην καφετέρια «Enjoy Cafe» (Ανθ. Γαζή 2Β).

-Αύριο Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 11 π.μ. θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σοφού στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού. Θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Σύλλογο.

-Η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της αύριο Κυριακή 24 Φεβρουαρίου και ώρα 6 μ.μ. στον 3ο όροφο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λάρισας.

-Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Ειδικών Σχολείων Ιδρυμάτων-Θεραπευτηρίων και Ατόμων με Αναπηρίες (ΑμεΑ) Ν. Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα αύριο 24 Φεβρουαρίου και ώρα 11.30 π.μ. στο κέντρο «Χρυσό Τζάκι». Την εκδήλωση θα «ντύσει» μουσικά ορχήστρα.

-O Σύλλογος των Απανταχού Διαμενόντων Γριζανιτών Νομού Τρικάλων με έδρα τη Λάρισα, στις 6 μ.μ., αύριο Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του 3ου ορόφου του Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44), θα πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας.

-Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ ΤΑΕ Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, στις 7 μ.μ., στον 3ο όροφο του Εμπορικού Επιμελητηρίου (Παπακυριαζή 44).

-Ο Σύνδεσμος Ρουμελιωτών Λάρισας ο «Αθ. Διάκος» θα πραγματοποιήσει την ετήσια χοροεσπερίδα του το Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 8.30 μ.μ. στο κέντρο «Μεζέ-Μεζέ». Δηλώσεις συμμετοχών τα τηλέφωνα 6978-218.004 (Γωγώ Παπαγεωργίου), 6972-099.694 (Αικατερίνη Ρίζου), και 6949-207.263 (Χρίστος Αποστόλου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass