Οι «κατσικοκλέφτες» απαντούν στον «γαλαζοαίματο» υποψήφιο

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ *ΚΙΝΑΛ: ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2019 15:55

«Στον κάλαθο των αχρήστων πέταξε κάθε έννοια πολιτικού πολιτισμού, αλλά και πολιτικού ρεαλισμού ο «γαλαζοαίματος» υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ, Νίκος Παπανδρέου, μιλώντας χθες στο πλαίσιο κομματικής εκδήλωσης στη Λάρισα», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας σημειώνοντας:

«Η αμετροέπειά του χτύπησε «κόκκινο» όταν αποκάλεσε … κατσικοκλέφτες της Αριστεράς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Πάει πολύ να χρησιμοποιούν αυτή τη λέξη στελέχη του πολιτικού μηχανισμού, μέλη του οποίου πιάστηκαν πολλές φορές με τη γίδα στην πλάτη και βρίσκονται σήμερα στις φυλακές, στα εδώλια δικαστικών αιθουσών ως κατηγορούμενοι ή στον προθάλαμο του εισαγγελέα.

Η δε σφοδρή κριτική του στο εγχείρημα του προοδευτικού και δημοκρατικού μετώπου που αποτελεί το μείζον διακύβευμα απέναντι στην άνοδο της ακροδεξιάς και του άκρατου νεοφιλελεύθερου λαϊκισμού, καταδεικνύει αφενός την έλλειψη πολιτικού ρεαλισμού και αφετέρου τη μοιραία πορεία σύγκλισης του πρώην ΠΑΣΟΚ με την επικίνδυνη Νέα Δημοκρατία.

Σε κάθε περίπτωση, ο ελληνικός λαός θα δώσει σύντομα την απάντησή του και αυτή θα είναι πολύ σκληρή για τους θιασώτες άλλης μίας καταστροφικής συγκυβέρνησης «σοσιαλδημοκρατών» με τη δεξιά».

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ

Ανταπαντώντας η ΝΕ Λάρισας του ΚΙΝΑΛ, μεταξύ άλλων αναφέρει: «Πάει πολύ να μιλάνε για αμετροέπεια όσοι μιλούσαν για Πινοσέτ, Τσολάκογλου, κρεμάλες και «Γουδή».

Είναι η δική μας κυβέρνηση, η οποία με το ν.3849/2010 θέσπισε το θεσμικό πλαίσιο για την κάθαρση του πολιτικού βίου της χώρας και προχώρησε στην αυτό-κάθαρση της προοδευτικής παράταξης από όσους καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού. Είναι ο ίδιος νόμος που καταψήφισαν και βέβαια -λίγο μετά- τα ταξίδια της ηγεσίας τους σε Κύπρο και Βενεζουέλα τροποποιήσαν.

Σε κάθε περίπτωση, ο συμψηφισμός προσωπικών ποινικών ευθυνών με την παραταξιακή ευθύνη είναι δρόμος ολισθηρός. Εκτός αν αυτοί που μιλάνε για τον προθάλαμο του εισαγγελέα, θα αναλάβουν στο εγγύτατο μέλλον και τις ευθύνες για τα σκάνδαλα στη ΔΕΗ και τη ΔΕΠΑ, την ανακεφαλαιοποίηση της Attica Bank, τα δάνεια της ίδιας τράπεζας στους Υπουργούς τους, τις απευθείας αναθέσεις στη Αμερικανική εταιρεία όπλων Lockheed Martin, τους μεσάζοντες σε πωλήσεις όπλων στη Σ. Αραβία(!) κατά παράβαση κάθε εθνικής και διεθνούς νομοθεσίας, τις συχνές συζητήσεις με ποινικούς στις φυλακές, τις κατηγορίες Υπουργού της κυβέρνησής σας, ότι πουλήσατε τη Μακεδονία γιατί τα «πήρατε από το Σόρος», τα πρακτικά εκείνου του Υπουργικού Συμβουλίου- που δήθεν χάθηκαν στο δρόμο, τα «θα σε τελειώσω αλήτη», τις ηχογραφήσεις, τις offshore, τα βοσκοτόπια, το Μανόλο του Παππά και άλλα πολλά. Προσεχώς και περισσότερα.

Σε ό,τι αφορά την οικοδόμηση προοδευτικού μετώπου, τους ενημερώνουμε ότι το χτίζουμε εμείς, με το λαό και τους προοδευτικούς πολίτες αυτής της χώρας και όχι με νυχτερινές μεταγραφές στελεχών, δοσοληψίες, εξαγορές συνειδήσεων και χαρτιά κοινοβουλευτικών και πολιτικών φρονημάτων.

Σε κάθε περίπτωση, ας μην ανησυχούν. Εμείς δε θα συνεργαστούμε με τη Νέα Δημοκρατία.

Αναρωτιόμαστε όμως μήπως οι αληθινοί- ξένοι και εντόπιοι- εντολείς τους, εξαναγκάσουν τους ίδιους να συνεργαστούν με τη Νέα Δημοκρατία. Μήπως αυτό φοβούνται και αναζητούν δήθεν προοδευτικά μέτωπα και χτίζουν πολιτικά γεφύρια της Άρτας;

Σε κάθε περίπτωση πάντως συμφωνούμε μαζί τους στο εξής, ότι ο Ελληνικός λαός θα δώσει σύντομα την απάντηση του και αυτή θα είναι πολύ σκληρή για τους θιασώτες άλλης μιας καταστροφικής συγκυβέρνησης "της δήθεν αριστεράς" με το ακροδεξιό μόρφωμα των ΑΝΕΛ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass