Οδικά έργα της Περιφέρειας στην Αιγάνη

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2019 15:18

Στην υλοποίηση δύο σημαντικών έργων που αναμένεται να ενισχύσουν την οδική ασφάλεια στο Δήμο Τεμπών προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Μετά την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του αναδόχου εισέρχονται σε φάση υλοποίησης το έργο «Αποκατάσταση οδού Αιγάνη – Παράλια Π.Ε. Λάρισας» συνολικού προϋπολογισμού 460.000 ευρώ και το έργο «Αποκατάσταση επαρχιακής οδού Κάτω Αιγάνη – Άνω Αιγάνη» συνολικού προϋπολογισμού 600.000 ευρώ.

Οι εργασίες, που προβλέπονται να εκτελεσθούν, είναι συντήρηση της υποδομής και ενίσχυση –καθαρισμός των τεχνικών της οδού, σε περιπτώσεις που παρουσιάζονται εκτεταμένες φθορές και απαιτείται άμεση παρέμβαση, αποκατάσταση της οδοστρωσίας και των ασφαλτικών στρώσεων που υπέστησαν βλάβη και σήμανση και ασφάλιση των επικίνδυνων θέσεων.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε ότι: «Υπογράψαμε δύο συμβάσεις για δύο χρήσιμα οδικά έργα στον Δ. Τεμπών. Αφορά τη συντήρηση των δρόμων Άνω Αιγάνη – Κάτω Αιγάνη και του δρόμου Αιγάνη – παράλια Π.Ε. Λάρισας. Έργα ουσίας που ενισχύουν την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και τη μεταφορά των προϊόντων. Σε συνεργασία με τον δήμαρχο Κώστα Κολλάτο και το Δημοτικό Συμβούλιο Τεμπών προχωράμε στην άμεση αποκατάσταση των οδών».

Ο δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος υποστήριξε ότι «πρόκειται για δύο σημαντικά οδικά έργα με σημαντικό κυκλοφοριακό φόρτο λόγω των παραλίων. Με τα έργα αυτά ενισχύουμε την οδική ασφάλεια στην περιοχή μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass