Στις κάλπες οι συνταξιούχοι της ΕΛ.ΑΣ.

ΓΙΑ ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2019 16:47

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Χωροφυλακής και Ελληνικής Αστυνομίας νομού Λάρισας καλεί τα μέλη του σε εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 9 το πρωί στα γραφεία του Συνδέσμου (Ηρ. Πολυτεχνείου 28).
Στη συνέλευση θα γίνει απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως και ενημέρωση μελών για συνταξιοδοτικά και άλλα θέματα. Θα παρουσιαστεί ο ισολογισμός του 2019, εφόσον υπάρχει η προβλεπόμενη απαρτία του ΛΑ των οικονομικά τακτοποιημένων μελών, θα συζητηθεί τροποποίηση του καταστατικού και, τέλος, θα γίνουν αρχαιρεσίες για ανάδειξη Προέδρου, Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Από τον Σύνδεσμο διευκρινίζεται πως «όσα μέλη του Συνδέσμου επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το αξίωμα του Προέδρου ή για μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή για μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής να υποβάλουν σχετική δήλωση μέχρι την 18-3-2019 στα γραφεία του Συνδέσμου και από ώρες 10.00 έως 12.00.
 Προϋπόθεση για υποβολή υποψηφιοτήτων και άσκηση του Εκλογικού Δικαιώματος έχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη. Σε περίπτωση μη απαρτίας θα ακολουθήσει άλλη γενική συνέλευση στις 28 Μαρτίου στην αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας (Ανθίμου Γαζή) με τα ίδια θέματα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass