Πέθανε ο αγαπημένος Ινδός του Αμπελώνα

Σε ηλικία 43 ετών, πιθανότατα από παθολογικά αίτια

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2019 15:16

Συγκίνηση σκόρπισε στον Αμπελώνα η είδηση του θανάτου ενός καλοσυνάτου Ινδού, ο οποίος ζούσε στην πόλη με την αγάπη των πολιτών για πάνω από 15 χρόνια.

Ο αγαπητός σε όλους Λάκης έφυγε χθες σε ηλικία 43 χρόνων, πιθανότατα από παθολογικά αίτια αφού είχε σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του. Ωστόσο παρά τα πολλά προβλήματα υγείας που είχε, ήταν πάντα στη διάθεση των Αμπελωνιτών για κάθε βοήθεια, όπως πότισμα και συντήρηση κήπων. Και οι Αμπελωνίτες όμως τον περιέβαλαν με αγάπη και στοργή προσφέροντάς του τα απαραίτητα αλλά και χρήματα για τις εργασίες που προσέφερε. Ο Δήμος του παραχώρησε ένα λυόμενο σπιτάκι δίπλα στο Αμαξοστάσιο, όπου είχε νερό και ηλεκτρικό για τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Χθες το πρωί υπάλληλος του Δήμου πέρασε από το σπιτάκι να του πει καλημέρα διαπιστώνοντας ότι είναι καλά. Το μεσημέρι όμως που αντιδήμαρχος Αμπελώνα Γιώργος Κουτσοδήμος πήγε να του προσφέρει λαγάνα, χαλβά και φασολάδα, λόγω και της ημέρας, τον βρήκε νεκρό. Αμέσως ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο άτυχος Λάκης μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο άτυχος Λάκης ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του αλλά -σύμφωνα με πληροφορίες- οι γιατροί είχαν διαγνώσει σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά του γι’ αυτό και ήταν απαγορευτικό ένα τόσο μεγάλο ταξίδι.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass